• cumartesi sabahı “ne izledim lan ben” şeklinde düşünmeye sebebiyet veren zihni sinir dayının videosudur.

    saykodelik anlar yaşadım. ama biraz değişik bi dayı, naiflik ve özgüven patlamasını aynı anda yaşıyor gibi.

    kesinlikle üzerinde konuşulması ve tartışılması gereken bir video.
  • ne var bunda anlamadim, oldukca faydali bir bulus bu.

    bulus demeyeyim, daha once bir isyerinde de (abd'de ama) gormustum.

    her bir halti elestirmeyin oturdugunuz yerden, sizin insanlik icin ortaya cikarttiginiz en faydali eseri gorelim bir de...
  • amcayı tebrik ettiğim çalışma. 100 yıllık otomatik kapı kapama hedesi (piston mudur ne haltsa artık) yeniden keşfetmiş. bravo. tübitak'ın başına geçsin hemen.
  • gayet güzel bir çalışma olmuş. yayın her yerde aynı derecede itme uygulamasını sağlamak bence ince işçilik ve hesap gerektirir. icat mıdır bilmiyorum. ancak dizaynını ve çalışma prensibini kullanarak patentini alabilir amcamız. baya da sade bir tasarıma benziyor. kapı arkalarında şu an mevcut olan hidrolik sistemler gibi çirkin bir görüntü oluşturmuyor.

    amcamızın oralardan böyle bir çalışma yaparak kendini göstermesi beni mutlu etti, gururlandırdı da. bu millet doğru yola sokulsa ve doğru birikimlerle donatılsa çok şey başarabilecek nitelikte.

    okuyorsan buraları, eline sağlık amca. lütfen burada çirkin şeyler yazan insanları önemseme. bir şeyler başaramayanlar genelde eleştirir. emeğine sağlık amcacım. yüreğine sağlık.
  • kapı projesi, pozitif sonuç verinceye değin deney kiti olduğundan tüm istekleri yapmak zorunda kalmış edası sezdim.kapı neylesin aç deyince açılıyor ört denince örtülüyor yağla kendini diyor yağlıyor. hele bir deneni yapmasın 4 hamlede soba kovasına sokulup tüm gün evi ısıtmakla tehdit edilebilir.

    empatimi kapıdan yana kullanarak şuan kendimi rezil ettim.hasan bey iyi niyetli ve gerçekten birşeyler yapma çabası güden biri neyse hasan bey sus deyin susayım.
  • adam bir yayla kapı çarpmasını engellemiş, hala laga luga yapıyorsunuz. halbuki, oradaki yayın buradaki birçok adamdan daha çok faydası olabilir dünyaya.
  • massachusetts klavye enstitüsü mezunu suserların beğenmediği icattır.

    cahil de demişler amcaya, ayıptır. ne koydunuz ortaya bugüne kadar çok merak ediyorum.
  • saatinin pilini değiştiremeyecek ergenlerin eğlencesi olmuş çalışma.
  • kaç yaşında olursa olsun insanın bir amacı olması onu dinç tutar, hayata bağlı kılar.

    gayet temiz bir türkçeyle uğraşılarını anlatmış, eline sağlık.
hesabın var mı? giriş yap