• mf yapımın fox tv için hazırladığı kore uyarlaması bir dizi. otizm li bir doktorun hayatını anlatıyor.
  • kore versiyonun daha iyi olduğunu izlemeden bile söyleyebilirim. biz yine 20 bölümlük tatliş bir yapımı entrikalarımızla 7654 bölüm uzatarak yerle yeksan edeceğiz.
    (bkz: hayırlı olsun)
  • kore versiyonunu bilmiyorum ama umarım good doctorı yapmaya çalışmamışlardır
  • tanıtımını görünce şerefsizim aklıma gelmişti oldum.

    the good doctor ın uyarlaması gibi görünüyor. türkiye de tutar, otizm e farkındalık sağlar mı sağlar.

    elbette başrolü oynayacak kişinin oyunculuğu önemli. abd versiyonunda freddie highmore muhteşem bir iş çıkarıyor.

    o seviyeye çıkması zor bizimkilerin.
  • lines in the sand bölümünde house'un tedavi ettiği otizmli bir çocuk vardı. fragmanına bakınca da sanki o çocuğun büyümüş doktotor olmuş hali gibi duran dizi.
  • kore versıyonu değil ancak us versıyonu izlediğimde bunu tr ye uyarlasalar tutar dıye düşünmüştüm, ajite etmenin b.kunu çıkaran bir yapımız olduğundan us versıyon senaryosu ona musait bir taban veriyor.
  • yeni bir hastane dizisi. ama uyarlama olduğu içun umut verici olabilir. şurada anlattığına göre baya iddialı
  • the good doctor uyarlaması olacak sanırsam. ilk bölüm tanıtımını gördüm bire bir aynı.
  • dizi izlemeyi uzun zamandır bırakmış biri olarak onur tuna için izleyeceğim, fox'ta başlayacak dizi. bir insan ancak bu kadar ekrana yakışabilir. daha önce başlığında da tam iki entry girerek hislerimi belirtmişim :d
    (bkz: #81676505).

    ekrana yakışma kısmını geçip oyunculuk için konuşacak olursam reha özcan'ı çok severim. kadroda olmasına sevindim. yalnız bu tarz dizilerde genelde çok hata oluyor. dr. dodo keşke youtube yayınlarına devam etseydi. kesin buradan güzel malzemeler çıkarırdı. ben de verdiği tepkilere gözlerimden yaşlar gelene kadar gülerdim.

    edit 1: ilk bölümünü izledim. izlenir ve tutar bence.

    edit 2: tutmuş. hem duygulandıran hem de güldüren güzel bir iş olmuş. yalnız ali vefa'nın hasta geldiğinde aklından geçirdiği şeyleri hızlıca döndürüp ekrana yansıtmaları komik duruyor.
  • 2013 senesinde 1 sezon 20 bölüm olarak yayımlanmış, kore yapımı good doctor dizisinin fox tv’de yerli uyarlaması olarak karşımıza çıkacak olan dizi .

    savant sendromuna sahip otizmli bir çocuğun travmalarını, dezavantajların avantaja nasıl dönüştüğünü gösteren bir “umut” projesi gibiydi good doctor. umarım bizim yerli yapımımız da hakkını verir. tv’de haber kanalları hariç izleyebileceğimiz bir şeyi yapıyorlar sanki. merakla bekliyorum.
hesabın var mı? giriş yap