• haklı sonuna kadar. bunları kaldıramıyorsan futbolcu olmayacaksın. hakem ne bok yesin. 90 dakika ne ibneliği, ne anası ne avradı kalıyor
  • hanımefendinin gözlerini boyayan fanatizm kıyafet tercihlerine de yansımış. talihsiz bir açıklama olmuş.
  • hangi takımı tuttuğu ne kadar belli değil mi?
  • sende bir kasarsın....
  • "taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen sineye çekeceksin. onlar orada var diye para kazanıyorsun."

    müge anlı'ya, annesine ve babasına küfür edebiliriz. ses çıkarmamalı çünkü sayemizde para kazanıyor.

    insan sanırdık, bu nasıl laflar müge?
  • sana para veren ve verdiği paralarla seni orda tutan taraftara tepki veremezsin demiş.. peki (küfür doğru ise) taraftarın hakkı mı ana avrat dümdüz küfür etmek?

    bir işveren düşünün: siz çalışıyorsunuz ve işveren de gelip işinizi beğenmiyor, beğenmemekle size tepkisini iş bağlamında yapması olası ve doğru olandır; ancak size işinizi beğenmediği için özelinizi ve kişilik haklarınızı zedeleyici, onur kırıcı, ahlâksız küfürler sıralaması nasıl bir terbiyesizliktir? bu durum işvereni haklı kılabilir mi hiç?

    senin paranı veren benim, ben senin sahibinim mantığı doğru olmamakla birlikte, saygı ve uslup bozulmadan sitem veya tepki –sözsel olarak– gösterilebilir..

    kalkıp da bunu yapanı savunmak ve sen buna katlanacaksın demek yanlıştır..

    ne taraftarı taraftar, ne futbolcusu futbolcu, ne de sunucusu sunucu..

    tanım: talihsiz açıklama bile diyemeyeceğim kadar saçma açıklama.. müge anlı'yı izleyen biri olarak büyük mantıksızlık olduğunu rahatça söylemem mümkün..
  • kendi yayınında birisi küfür etse o kişiyi yayından kovma hakkı var ancak futbolcunun o hakkı yok. seyirci futbolcuya küfrediyorsa futbolcu da bir insandır böyle düşünmek gerekir. çoluk çocuk tabi ki gidilip izlensin o maçlar ama futbolcu mu engel oluyor yoksa 90 dk sövme peşinde olan taraftar mı engel oluyor buna ? objektif olmak lâzım.
  • ekmeğini yediği taraftarın küfrü değil, oradaki vazifesi futbolcuları korumak ve taraftarı yatıştırmak olan, güvenlik görevlilerin önce darbı sonrasında ettiği söylenen küfürden bahsediliyor.
    ha sen illa kemiğime bakarım bana kim ne verirse ona hazırım diyorsan o da senin bünyen tabi.
  • volkan milli maçta kendisi tarafında olması gereken insanlardan küfür yedi. kimseye saldırmadı, stadı terk etti gitti yıllardır milli takıma dönemiyor.
    tolga rakip takım taraftarından küfür yedi, taraftara saldırmaya kalktı ama haklı.
hesabın var mı? giriş yap