• eski ekşi sözlük nezih ortamını özleyenlerin tematik olarak buluştuğu enfes ortam.
  • türkçe kripto para topluluğu. bu alanda ilk, en büyük ve en kaliteli gruptur.
  • bu hafta ücretsiz teknik analiz eğitimi daveti ile "çıraklar" statüsünde aralarına katıldığım, daha önceleri birkaç discord sesli sohbet - analiz programlarında bilgi edindiğim, teknik analize ve ta eğitimine gönül vermiş değerli kripto para hocalarına sahip aile, birlik, topluluk.
    bu akşam "ooo çıraklar gelmiş, hoş gelmiş" mimvalimdeki discord yayını ile gönlümü fethetmişlerdir. o zaman kayahandan gelecek nesil çıraklara gelsin: bir yemin ettim ki dönemem! swh
  • telegram kanalları ücretli sinyalcileri barındıran oluşum. barınmaya lafım yok elbette kendilerini ön plana çıkarmalarına lafım.. kasıtlı ya da kasıtsız sinyalcilerin ekmeğine yağ sürmeye devam etmeleri akıllara başka şeyler getiriyor. adamlar resmen kendini pazarlıyor bunlar aracılığıyla, botmuş teknik analizmiş.

    ''biz onlara 'ücretsiz' ta eğitimi veriyoruz'', hmm...

    ilginç!
  • türkiye'nin ilk blockchain topluluğu. bitcoin ve kriptoparalara ilişkin güncel tüm haberleri ve verileri güncel olarak takip edebilirsiniz:

    https://twitter.com/muhabbitcom

    https://twitter.com/muhabbitdata
  • 7 mart 2018 de emin hocayı yayına çıkararak pek çok kişinin hayatının akışını değiştiren kripto topluluğu. https://www.youtube.com/watch?v=iib4e2nx8kg&t=4s
    emin hoca zaten tanınan bir insandı, cointelegraph vb de açıklamaları haber olurdu ama o yayınla ilgililerin takip etmesini sağlamıştı. çok yaşa muhabbit.
hesabın var mı? giriş yap