• ülkenin vaziyeti ortadayken tek sorun muhalefetin yaptığı hatalarmış gibi davranan tipler.

    (bkz: jahrein)
    (bkz: efe aydal)

    elbette bu ve benzeri internet fenomenlerinin görüşlerinden bize ne diye bakabilirsiniz olaya ancak sıradaki seçimde seçmenin %16lık bir kısmını oluşturacak z kuşağı dünya görüşünü oluştururken bu insanları da işin içine katıyor. birinin kanalının 80 milyon, ötekisinin ise 185 milyon izlenmesi var.

    bu arkadaşların hangisi ne kadar vasıflı tartışılır ancak önemli bir kitleye hitap ediyorlar, yer yer takdir ettiğim işleri oldu kendi alanlarında. ancak ne zaman alanları dışına çıkıp siyasete karışsalar iktidardan çok muhalefete eleştiride bulunduklarını görüyorum. şimdi çıkıp "iktidarı da eleştiriyor" diyecek tipler olacak, eleştirmiyor demiyorum ancak iktidara bir eleştiri yapıyorlarsa muhalefete on eleştiri yapıyorlar.

    ilk kez muhalefetin bu kadar kazanma potansiyeli yükselmişken her fırsatta üzerlerine oynanmasını doğru bulmuyorum. yerinde ve dozunda eleştiri yapmamak, aşırıya kaçmak insanları karşı tarafa ya da apolitikliğe sürükler ki bu da bir akp iktidarı daha demek olur.
  • vücut bulmuş hali için (bkz: muharrem ince)

    maaarrem sen muhalefete değil, mevcut yönetime muhalefet edince seçilme şansını arttırırsın. bu yüzden parti kurdun ve aday oldun.
    iktidar eleştirisi yaptığı tek bir ifade bulamazsınız. varsa yoksa dilinde chp, kk, ve diğer isimler.
    birisi bu adama ne yapması gerektiğini anlatsa iyi olur.
  • muhalefet denince akla gelen eğer kemal kılıçdaroğlu'nun önderlik ettiği tuhaf ve işe yaramaz oluşumsa, bunlara karşı muhalefet olan haklı muhalefettir, hatta gerçek muhalefettir.
  • iyi parti ve chp arasında yavaştan meydana çıkan olay, umuyorum ki bu olay bizi güzel günlere götürecek. kendimizi sorgulamadan aydınlık yok, anlayalım artık. öncesinde muhalefete karşı çıkana aktroll denip geçiyordu ama şimdi durum böyle değil, cidden bir hatalar topluluğu olmalı ki bu iki parti destekçileri birbirlerini eleştirmeye başlamış olsun.

    tabii bu eleştiriler ayrışmaya kutuplaşmaya varmaz umarım.

    (bkz: özeleştiri)
  • (bkz: ümit özdağ)
  • ülkedeki yarıdan fazla basının içine düştüğü durum ,demokratik normal ülkelerde basın iktidarı araştırır açıklarını bulup açıklar ve eleştiriler makaleler yayınlar,bizde ise methiyeler,bu bile nasıl baskıcı bir yönetimin başımızda olduğuna dair en basit emaredir.
hesabın var mı? giriş yap