• olabilir, edebilir, yapabilir söylemleri boş laf ve nabız yoklamadır. abdullah gül'e noldu.
  • türkiye’nin yüzünü yeniden demokrasi ve hukuka çevirme ihtimali olan herkes desteklenmelidir, ali babacan da bunlardan biridir.

    edit: mesaj kutumu dolduran sevgili muhalifler, akp’de siyaset yapmış herkes siyasal islamcı değildir, hatta akp’de 2015’lere kadar siyasal islamcı bir parti değildi, tam da bugün saldırdığınız kadrolar çekildikten sonra bu hali aldı.
  • bu adam da abilir, ebilir ile iyi gündem kasıyor. atıyorum kılıçdaroğlu gay olabilir diyor salla çamuru izi kalsın kılıçdaroğlu gay olmadığını kanıtlamak zorunda kalacak. ya da işte chp'nin adayı pervin buldan olabilir diyor abilir, ebilirler ile örtülü karalama propagandası yapıyor.
  • abdullah gül'e gelecek tepki belli olduktan sonra abdullah gül arka planda kalarak ali babacan üstünden ülkeyi yönetecek dersek daha doğru olur.

    tabi eğer kazanırsa ki bence kazanabilir. hem avrupa'nın hem de abd'nin fazlasıyla desteğini toplayacağını düşündüğüm bir aday.

    ekonomi geçmişi de tuzu biberi olacaktır.
  • muhtemelen ali babacan çatı adayı olarak açıklanınca sandığa gitmeme kararı alacağım.

    sonra seçim süreci boyunca akp ve pek tabi erdoğan o kadar nefret dili kullanacak ve çamur siyaseti yapacak ki bu rezil hareket ve söylemlere dayanamayıp ali babacan'a oy verirken kendimi bulacağım.

    evet, aynen böyle olacak.
  • abdülkadir selvi denen saray kuklasına sahipleri tarafından ortaya attırılan iddia.

    haaa olur da bu olay gerçek olursa türkiye'de yüzde bir milyon bir kurgunun içinde yaşıyoruz demektir, %99'a falan razıyım, %1 umut da yetiyor yaşamak için.
  • chp'nin meral akşener dışında destekleyeceği herhangi bir harici aday kendi topuğuna sıkmak olacaktır.
  • haberi kimin yazdığına bakmadan hala ''siyasal islam'a oy yok'' hezeyanıyla sazanların atlamasına neden olan iddia.

    lan olm, spekülasyon yaratmak ve buna destek olmadan önce bir dakika beyninizi kullanın.

    üzerine yorum yapıp adamların amacına hizmet etmeyin.
  • şu anki durumda bence ekrem imamoğlu ile birlikte en ideal adaylardan biridir ancak daha seçime çok var. seçim zamanı yapsınlar tüm türkiye'de anket (1 vs 1 şeklinde karşısına erdoğan koyarak) en yüksek hangisi oy alıyorsa onu aday yapsınlar. çok tatava yapmaya gerek yok. herkesin amacı aynı zaten. ülkenin akp mafyasından kurtulması ve tek adam sistemi yerine güçlendirilmiş parlementer sisteme geçilmesi ve tabii ki yargı medya bağımsızlığının sağlanması. bu şartları kabul edenler kayıpsız birleşerek ancak kazanabilirler. ancak zaten daha seçime çok var seçim zamanı belli olunca tekrar konuşmak en doğrusu. ancak 1% bile çok önemli, bir aday 54% gözükürken 51% olan adamı aday yapmak büyük risk almak olacak çünkü akp en az 5% fark yemeden kolay kolay iktidarı bırakmaz.

    siyasal islamcıya oy vermem diyen troller ve aşırı uçlar, keyfiniz bilir isterseniz vermeyin, erdoğan devam etsin yönetmeye. dolar 20tl olsun. yargı medya böyle devam etsin. valla siz durumdan memnunsanız bana hava hoş. baktım 2023'te olmadı bir daha zaten düzelmez diyip göçerim başka ülkeye.

    bu ülkenin 60%'ı size göre siyasal islamcı zaten, sizden olmayan ya siyasal islamcı ya terörist. elinizde kalan 40%'ın da dörtte biri pkk'lı size göre. kaldı size 30%. keza mutlaka size göre bu 30%'un bile içinde sıkıntılılar vardır. kalan 30%'un oyuyla da artık ülkeyi kurtarırsınız. bugüne kadar hep yaptığınız gibi.
hesabın var mı? giriş yap