• bu seçimde muharrem ince'ye oy verecek bir seçmen olarak can-ı gönülden isteyerek başlattığım kampanya. destek verirseniz temel karamollaoğlu'na imza veriyoruz kampanyası'nda olduğu gibi ses getirebilir (ki o kampanya da türkiye'de ilk ekşi sözlükte başlatılmıştır. nasıl bir sinerji yarattığı da ortada).

    neden cnn değil, neden habertürk değil, neden halk tv değil de, özellikle a haber?

    1- akp seçmeni cnn'i, halk tv'yi değil, a haber'i izliyor. kendimiz çalıp kendimiz oynarsak mütereddit akp'li seçmenden oy koparmamız zordur. o nedenle mutlaka a haber, akit tv, kanal 24 gibi platformlarda muharrem ince soruları yanıtlamalıdır.

    2- bu kimsenin cesaret edemediği çok büyük bir meydan okuma olur. halkımız cesurları sever.

    3- muharrem ince a haber'e çıkarsa aklınıza hayalinize gelebilecek her türlü karşıt soruyla muhatap olacak. karşısına en iyi yandaş gazeteciler çıkıp, sokaktaki akp'linin bakış açılarıyla, akp'nin tezleriyle onu zorlayacak sorular soracaklar. muharrem ince'nin bu soruların altında kalacağını hiç zannetmem. hepsine çatır çatır cevap verir. akp'li seçmeni ikna etmek için halk arenası gibi bir programda boş kaleye gol atmak faydasızdır. karşı taraf ne kadar zorlayıcı ve sıkıştırıcı sorular sorarsa, muharrem ince'nin de verdiği cevaplar o kadar akp'li seçmeni "lan bu adam iyi birine benziyor, ülkeyi de iyi yönetebilir" diye düşündürür. kafasında zaten şüphe olan da ince'yi daha yakından tanımak ve takip etmek ister. bizim amacımız ağır tayyip'çi kitlenin oyunu almak değil, onlar zaten dönmez.

    7 haziran'da akp'den kaçan %10'luk kesimin yarısı ikna olsa yeter de artar bile.

    4- bu, yandaş medya kanalları için de güzel bir fırsat. chp'nin adayını istedikleri sorularla, istedikleri kadar yandaş gazeteciyle sıkıştırma fırsatını bulurlar. eğer muharrem ince zaten iddia ettikleri gibi "ülkeyi yönetemeyecek beceriksiz bir adamsa" kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar. ayrıca "yandaş kanallar chp'ye yer vermiyor" algısını da zayıflatır ve itibarlarını arttırırlar. "neden a haber onu konuk çıkarsın" sorusunun yanıtı da bu.

    sonuç olarak bütün bu nedenlerle, bu kampanyaya desteklerinizi ve konuyu gündemde tutmanızı bekliyorum. eğer bu konuyu hep beraber gündeme taşıyabilirsek muharrem ince'nin "kanalların önünde miting yapma" meydan okuması daha bir anlam kazanır.
  • sanki millet malumun ne yaptığını bilmiyormuş gibi gerçekleri anlatacak. bunlar cahil olduğu kadar çıkarcı da aynı zamanda. ya he he deyip geçecekler, ne olacak sanki.
  • a haber biraz reyting kazanir
  • kesinlikle desteklenmesi gereken kampanya. ancak bu şekilde akp'liler ikna edilebilir.

    (bkz: updullah)
  • el verilmesi, desteklenmesi gereken kampanya.
  • a haber anca arkadan konuşur. yüzüne karşı konuşmayı bilmez. ama yine de desteklediğim kampanya.
  • vallahi siz uslanmaz birer safsınız dedirten başlık
  • levent kırca'nın reklamlarla kesilen darbe parodisinde olduğu gibi muharrem ince ağzını açtığı anda üstten reklamlar yazısı inecektir. reklamlar ne mi olur? bıdıbıdı şehir hastanesi ve gıdıgıdı bölünmüş otoyolu sayın cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yarın açılacak.
hesabın var mı? giriş yap