• tek tek saymak yerine ekonomik ve ahlaki açıdan daha sağlıklı bir türkiye
  • türkiyenin geri gelmesi
  • ülkede ve vatandaşlarında bir rahatlama olacağı kesindir. insanlar bunaldı artık.
  • cumhurbaşkanını hala partisiyle karıştıranların çözemeyeceği, trene bakar gibi izleyeceği olaylardır.
  • hep güzel olacak olan şeylerdir. asıl eğlence muharrem ince cumhurbaşkanı seçildikten sonra başlayacak:

    1. öylesine, sırf birini suçlamak için öyle denilen değil, gerçek vatan hainleri, kripto fetöcüler, akepeliler -evet, hepsi aynı bokun laciverti- zamanında güney amerika'ya kaçan naziler gibi pılı pırtı toplayıp bir yerlere kaçacak. bu kesin. karaktersiz çünkü alayı. evet, nagehan da kaçacak. ahahahah, en zevklisi onun gidişini izlemek olacak herhalde.

    2. yakalananlar yüce divan'a gönderilecek, çekirdek çitleme eşliğinde olanları izleyeceğiz. 16 senelik pislik yuvasında olan biten her boku gören zamanın hızlı akepe savunucularının hepsini başları önde, "zaten ben oy vermediydim ki, ehi..." diye başarısız yalanlar söylerken göreceğiz.

    3. çalınan paraların hesabı sorulacak, belki bir kısmı geri alınacak. muharrem ince onu ders verir gibi güzelce halk için kullanır zaten, şüphem yok.

    4. muharrem ince söz verdiği her şeyi gerçekleştirecek bana göre. seçim vaatlerini tek tek yaptığını göreceğiz, çünkü ilk defa bir siyasetçi halk için görev yapacak. bunu en son 1950'de görmüştük sanırım.

    5. insanların yüzü daha çok gülecek. dikkat edin: muharrem ince'nin tüm mitinglerinde insanların yüzü gülüyor. umut aşıladı çünkü. kendi de güler yüzlü, öyle kuduz köpek gibi kimseye saldırmıyor. insanlar onu görünce mutlu oluyor, huzurlular o ortamda, rahatlar, mutlular. bu, tüm türkiye'ye yayılacak.

    6. yurt dışından geriye dönük bir türk göçü başlayacak. türkiye'nin içinde bulunduğu baskı, zulüm ve adaletsizlikle yürütülen ortamından kaçanlar, kendi ülkelerine gelecekler. bizden daha iyi ülkeler olsa da, hiçbir şey insanın vatanı gibi olmaz çünkü. o insanların da ülkelerini sevdiklerinden yana bir şüphem yok.

    7. ekonomi gerçekten şahlanacak ve yerli/yabancı yatırımcı sayısında büyük bir yükseliş yaşanacak. bunun sonucu olarak da dolar ve euro'da düşüş göreceğiz tabii ki, akepeden sonra bir tek yandaşların zenginleşmesi, yerini tüm halkın ekonomisinin düzelmesine bırakacak.

    8. kültür, sanat ve spor faaliyetlerinde dünya basınında yer etmeye başlayacağız. baskının ve geri kalmışlığın hakim olduğu bir yerde doğru dürüst sanat üretemiyorken, sanatın içine tükürülüyorken ve transformers gibi heykeller sanat diye gözümüze sokuluyorken bir hayli geriledik. her yaştan, her kültürden daha çok sanat ve kültür faaliyetine yer verilecek ve daha da güzelleşeceğiz.

    9. suç oranlarında, özellikle kadınlara, çocuklara ve hayvanlara yönelik suçlarda büyük bir düşüş gözlemlenecek. suçlar, hukuk düzeninin doğru dürüst işlemediği ve toplumdaki yozlaşmanın had safhada olduğu yerlerde yükseliş gösterir. kadınların da üretime katkıda bulunduğu, kadın haklarının anayasaca korunduğu bir düzene geçtiğimizde bu tür haberlere hiç rastlamayacağız. çocukların ve hayvanların hakları da güvence altına alınacak. akepe döneminde %1400 artan kadın suçları, bu geri kafalıları saf dışı ettiğimizde yok olacak. buna yönelik inancım tamdır.

    10. daha birçok şey yazılabilir eğitim, ekonomi, siyaset, toplum vb. ana başlıkların alt başlıkları hakkında ama ilk aklıma gelenler bunlar oldu. her şey daha güzel olacak, eminim. bize aşıladığı umut ve güven hissi de buna daha çok inanmama neden oluyor. sadece, benim için tek kötü yanı biraz boşluğa düşecek olmam. hayatım boyunca hep muhalif olduktan sonra, şimdi en başta desteklediğim insanın olması biraz garip olacak, biliyorum. kime gömeceğiz artık bilmiyorum. bir de biz tadalım bakalım kazanan olmayı.
  • ertesi gün ülkenin en büyük camisinin minaresinde traktörüyle drift yapacakmış diyolla. asfdgdfhgfh
  • normalde olacaklar:
    1. yabanci yatirimcinin ülkeye güven duyacagindan döviz düser
    2. wikipedia acilir
    3. sansür, baski kalkar, gazeteciler özgür kalir
    4. yavas yavas egitim kalitesi artar
    5. yeni is sahalari olusur, refah düzeyi artar, issizlik azalir
    6. kadin cinayetleri, siddet, tecavüz, hayvan ölümleri vb. azalir
    7. passolig kalkar, spora siyaset bulasmaz,
    8. havuz medyasi ortadan kalkar, trt'nin basina tarafsiz ilkeli kisiler gelir
    9. otobüste sortla seyahat edenlere atilan tekmeler azalir
    10. "türbanli bacilarimiz" diye aglayanlarin cok büyük kismi kendiliginden gönüllü olarak basini acar
    11. toplumdaki kutuplasma azalir
    12. kresler acildikca kadinlar is hayatinda daha aktif rol alir, eve 2 maas girer
    13. ve daha neler neler
hesabın var mı? giriş yap