• henüz yoktur.

    seçim gecesi ortadan tüyen kayıp balık muharrem, abd'nin bizi tehdit etmesi ve ambargo koyması hakkında sadece devleti suçlayan birkaç tvit attı. o da geçen hafta.

    sen hitabeti iyi bir adamsın, çıksana kamera karşısına, ülkenin hakkını savunsana. al sana muhafazakar seçmenden oy getirecek hamle.

    ama yok, kendisi kurultay derdinde. ülke yansın umrunda değil. tek derdi chp genel başkanı olmak.
  • süleyman soylu'nun tepkisinden çok daha gerçekçi ve akla uygun olacağı aşikardır.
  • bir adet geri zekali yazarin sicmigi. oy verdigi parti ulkenin ve ulke insaninin icinden gecmis, bu sigir milletvekili bile olmayan bir adam tepki vermedi diye soyleniyor. boyle embesil dolu bir ulkede yasarsan; ambargoyu da yersin, dovizin artisini mal gibi seyredersin.
  • sayısı azımsanmayacak bir çok başlık ve entry gördüm akıllarda hep muharrem ince. adam ne kadar işlemiş kafanıza isteseniz de atamıyorsunuz.
  • muhafazakar seçmenden oy gelecekmiş. bu muhafazakar seçmen 16 sene, durum buraya gelene kadar hicbir sefer oy tercihini değiştirmedi de muharrem ince twitter'dan iki üç eksiciye osbir çektirecek, ana akım medyada siklenmeyecek bir açıklamasıyla alıp götürecek. amacı bağcıyı dövmek olanların, beğenmedikleri muharrem ince yerine önerecekleri pirüpak, hatasiz kul, adeta bir atatürk klonunu merak ediyorum. yoksa reyiz'e devam.
  • hala yoktur. hala koltuk derdinde.
  • ülkenin başına geçmek isteyen birisine koltuk derdinde diyerek, karalamaya çalışan moron yazar beyanı.

    muharrem ince ne yapsın amınakoyayım? eline tüfek alıp ateş ede ede mi ilerlesin? vice şehrinin belediye başkanlığı için mi uğraşıyor bu adam ?

    ince: abd’yi kınıyorum.
    moron yazar : hüloğğğ.

    (bkz: entry girmiş olmak için entry girmek)
  • tepki vermek diyince aklına eline tüfek alıp ateş etmek gelen malların normal karşıladığı tepkisizlik.

    meydanlarda çıkıp söz konusu vatansa gerisi teferrutattır demeyi biliyor. ortada bir yaptırım var ama adam şu an sadece kaç kişi imza vermiş kurultay yapılacak mı bunun derdinde.

    muharrem ince kitle sahibi bir insan. biz sözü ile meydanlarda milyonlarca kişi toplayabilecek biri. abd'nin bu yaptırımına karşı kişisel hırslarını bırakıp ülkesine sahip çıkması gerekiyor. eline tüfek almasın, insanlara seslensin yeter.
hesabın var mı? giriş yap