• oncelikle bu durum kisisel fikrimdir. dogru hamledir diye bir iddiam yok ama ınce'nin talep etmesi gerektiğini düşündüğüm bir seydir. argumanlarima katılan olur katılmayan olur anlarım.. benimkiler şöyle.

    dün cnn turk'teki yayında muharrem ince'yi parlatan neydi?

    karşısındaki 3 şahsın sürekli ince'yi ekarte etmek için çalışmaları ve ince'nin ise kontra ataklarla bu elemanları bertaraf etmesi. programın galibi ince oldu. eğer dünkü cnn türk programında ince'ye "köye gidine en çok yapmak istediğiniz şey nedir? okuldaki anılarınızı anlatır mısınız?" gibi sorular sorulsaydı program gerçekten sıkıcı ve kimsenin izlemeyeceği bir program olurdu.. ama şimdi ekşi sözlükte sayfalarca entry girilen, twitter'da binlerce twit alan, en çok izlenen program oldu. ince'ye oy verme konusu da tereddüt yaşayan bazı kişilerin, artık gönül rahatlığıyla oy verebiliriz dediklerini okudum. (okumak isteyenler şu başlık altındaki entry'lerin bazılarında bu entryleri bulabilirler.)
    (bkz: 24 mayıs 2018 cnn türk muharrem ince canlı yayını)

    hulk var ya, ışte güç potansiyeli sonsuz. ne kadar ofkelenirse orantılı olarak güçleniyor. ınce'yi de orantı açısından hulk'a benzettim ben. karşısındakiler ne kadar bel altından vurmaya çalışırsa o kadar sağlam bertaraf ediyor.

    bu açıdan ince meydanlarda a haber'e çıkma isteğini sürekli dillendirmeli. cikarmazlarsa da meydanlarda sürekli, "bakın korkuyorlar" temasını işlemeli..

    bir sekilde a haberde secim programina cikarsa hem millet karşısındaki kişilerin asıl niyetini bilecek hem de ince karsi cenahin secmenine doğrudan ve aracı olmaksızın ulasabilecektir.

    efsane bir izlenirlik alacağını düşünüyorum.
  • ahaber'in bir günlük reyting rekoru ve reklam kazancı uğruna malum şahıstan bir ton sopa ve azar yemeyi göze alamayacağı yayındır. o yüzden muharrem ince'nin ahaber'e konuk olması zor görünmektedir.
  • yandaş a haberin böyle bir kumar oynaması imkansız.
  • aziz yıldırım'ın, gs tv'ye çıktığını düşünün. şimdi o rüyanızı yavaşça yere bırakın.
  • haber değil, sadece propaganda kanalı olan bir kanalda görüşülebilecek bir konu, sorulacak bir soru olmadığından anlamsız bir iştir.
  • muharrem abi'ye kalsa, ahaberden 7-24 canlı yayın yapar da, onlarda o cesaret var mıdır, sanmıyorum.

    en sert iktidar yanlıları da karşısına çıksa, sonuçta adamın çekineceği birşey yok. alnı açık, sırtı pek. ne hesabını bilmediği parası, ne de hesap veremeyeceği bir geçmişi var. o yüzden tuzu kuruluk tam olarak böyle birşey.
  • evet çıksa güzel olur. a haberde bir güzel sıkıştırsalar. hep atıp tutuyorlar bir de yüzüne söylerler. izleyicilerin önünde ince'yi rezil ederler. hadi a haber yap bunu, fırsatı kaçırma.
  • ne o kanalımsı şey ne de gayri resmi patronu buna cesaret edemez, hazır cevaplı soruları sormaktan başka bir özelliği yoktur o ne olduğu belirsiz kurumun
  • emin olun a haber kendisi çağırsa baş köşeye oturtsa alt yazıda ' canlı yayınımızı basan muharrem ince basına darbe vuruyor ' yazarlar bu insanlarda inanıp sağda solda cehape zihniyeti falan diye ezbere konuşurlar.
hesabın var mı? giriş yap