• muharrem ince'nin chp binasında kalabalık bir şekilde asansöre binmesi sonucu hareket edemeyince söylediği acı söz:

    "partinin niye iktidar olmadığı burdan belli. bu kafayla iktidar olamaz"

    https://twitter.com/…ak29/status/993475286632148992

    asıl bomba muharrem ince'nin bu sözü sonrası asansörün içinden bu hareketlerinizle gerçekten de olamazsınız denmesi. kesin kılıçdar'ın adamı bunlar. yıldırmaya çalışıyorlar.
  • yalan mı söylesin, öz eleştiri mi yapmasın, kandırıldık diye mi söylesin sürekli? adam haklı, çatır çatır da konuşuyor. size sizi siken lazım galiba?
  • güldürmüştür. haklıdır.
  • asansöre doluşup hiç tınmayan bencillere cevap olmuştur. adam haklı yani, bu ne rezillik, kimse de demiyor ki inek de 2 dakka sonrakine bir daha bineriz sanki incileri dökülecek. tabii onlar seçkin, elitist koca başkan adayı inmeli! chp'nin sorgulama yapması adına ilginç bir görüntü olmuş.
  • doğru söylemiş bu chp den bi bok olmaz. daha başkan adaylarına saygıları yok. başkanlarından marabalarina kadar.
  • harika bir davranış olmuş, chp için de güzel bir özeleştiri. yıllardır söylüyorum, bu ince chp'yi raya sokar diye de iki seçimde de ne hikmetse kemal başa geliyor. böyle adamlar lazım artık bozuk düzenden, kaypak insanlardan, kraldan çok kralcılardan bıkmış bir adam.
  • haklı bir adamın dikkate alınması gereken sözleridir. net...
  • yanlış gördümü kendi partisindekileri bile uyaran adam cumhurbaşkanı olmalıdır, sonuçta bir kişi seçiyoruz partisini değil. akpliler neler neler saçmalıyor da ne bir uyarı geliyor yukarıdan ne düzeltme.
  • asansöre o kadar çok kişi biniyor ki asansör çıkamıyor ve kimse de inmek istemiyor, muharrem ince o zaman ben ineyim diyor aslında partinin özeti bu
  • kaynak? yok mu? ben yazayım, bir yanlışlık olursa “afedersiniz” der düzeltirim.

    cehaletlerini ve ayıplarını yüzlerine kibarca vuran cumhurbaşkanı adayının mutlu eden ve sevindiren serzenişidir.

    aynı hareketi başkası yapsa, milletle dalga geçmeye gelince çomar momar demediğini bırakma ama sen işin içinde olunca sana serbest, utanıp asansörün hareket etmesine müsaade edeceğine bir de haklıymış gibi cevap veren de çıkmış. cumhurbaşkanı adayını kürsüye davet ederken ukalâ tavır sergileyen genel başkan kemal kılıçdaroğlu’nun elinin altında yetişen çırakları olsa gerek, usta ne ise çırak bu işte.

    (bkz: sayın muharrem ince gel bakalım buraya)

    edit: görüntü eklenmiş, yanlışlık yokmuş, kameraya yansıyıp sosyal medyaya düşüşü trajikomikve asansördeki vatandaşların tavırlarını ise oldukça kaba buldum.

    asansördekileri tanımıyorum ama milletvekili iseler çok daha üzücü. kibar, eğitimli, bilgili, hoşgörülü ve saygılı insanların milletvekili olması dileğiyle, sağlıcakla kalın.
hesabın var mı? giriş yap