• muharrem ince, ekonomik bir enkazdan cok sosyal ve kültürel olarak darmadagin edilmis, tokatlanmadik(!) kurumu birakilmamis bir ülkeyi yönetmeye, yeniden düzlüge cikarmaya taliptir. secimi kazanacak olan muhharrem ince, küllerinden yeniden dogacak olan türkiye'nin kaptan koltuguna gececek ve ülkeyi yönetecektir.

    bundan sonra böyle aktroller. bunlarla baska türlü basedilmez, bunlar 2 kere fatiha okursa ben 5 defa okuyacagim. actiklari provakatif basliklari görmezden gelmek yetmez, ayni basliklari yalnizca isim degisikligi yaparak yeniden acmak ve tartismayi da o baslik altinda yapmak gerekir. sol framede bunlari salak sacma basliklari görülecegine geyik basliklar görülsün yeter.
  • sağlam ve istikrarlı bir ekonomi politikasıyla düzeltilmeyecek olay değil. akp iktidarı gibi devlet gelirini halktan değil, iş verenden düzgün alırsa bu ülkenin zenginliğine kimse erişemez. holdinglere, spor kulüplerine getirilen vergi afları malumunuz.

    öncelikle devlet sektörlerden vergisini düzgün toplamalı, yapılan vergi kaçırma olaylarına göz yummamalı, memurları denetleyecek bir mekanizma kurmalı. 1 koyup 100 almak isteyen çıkarcı iş veren ruhunu öldürmeli, çalışanların umutlarını değil. sonraki aşamada vergilerini can yakmayan düzeylere zaten çeker.

    bu ülke enkaz olabilir ama enkaz sanılan araçlardan, klasik ve koleksiyoncuların iştahını kabartan eserler çıktığı da gördüğümüz gerçekler arasında. inanırsa olur

    öte yandan akp muhalefete geçince, siyasetin daha çirkin bir "dinsizler" başlığına geçeceği de aşikar. o yüzden vaziyet alın.

    malına mal katan, hükumetteki arkadaşları sayesinde zenginleşen insanları temizlese yeter. çaresiz bir hayvanın üstüne yapışmış keneler gibiler...
hesabın var mı? giriş yap