• o kadar emin olma yeğenim.
  • büyük ihtimal kazanamayacak ama olsun korkuttular akpyi
  • gerçek olması için müneccim taşşağı yemek gereken söylemdir. olabilir, olmayabilir ama aklınıza gelen her düşünce için başlık sıçmayın, kendi düşüncenizi de gerçek diye etiketlemeyin.
  • yadsınamaz gerçektir.

    ülke insanın profilini ve halet-i ruhiyesini gözlemleyebilen her insan (ki bunun için ortalama zeka düzeyi kafidir) bu gerçeği inkar edemeyecek durumdadır.

    halkımızın çoğu muhafazakar, sağ görüşlü, bundan kısmen bağımsız olarak cahildir. öte yandan yaklaşık yirmi senedir devletin tüm hücrelerine işlemiş, bitaraf olmayanı bertaraf eden bir iktidar, muazzam bir gücü elinde bulundurmaktadır.

    hâl böyleyken de mevcut muktedirin alaşağı edilmesi pratikte imkansızdır.

    inanılmaz, acayip, anormal (ama ciddi anlamda anormal), başdöndürücü bir olayın yaşanması gerekir ki mevcut dengeler bir anda değişebilsin.
    bu da hâliyle çok mümkün değildir.

    gerçekler çoğu zaman acıdır ve olumsuz da olsa bunu kabullenebilmek bilgeliktir.
  • kazanamazsa ne olur ki? adam safını belli etti. biz en azından muharrem ince'yi kalbimizin neresine koyacağımızı biliyoruz. adalet diye bağıran bir adam cumhurbaşkanı olmak istedi bu ülkede ama olamadı deriz çocuklarımıza
  • dursun özbek aniden seçim kararı aldığı zaman, mustafa cengiz için de aynısı söylenen durum.
  • ülkede yanlış giden, anlam verilemeyen ve umutsuzluğa sürükleyen birçok şey olabilir. ama unutmayalım ki, gecenin en karanlık vakti; güneşin doğmasına en yakın olan vakittir.

    bunu laf olsun diye yazmıyorum. gözlemlediklerim, hükümetin politika değişiklikleri (çözüm süreci olabilir), seçim ekonomisi hep bunu gösteriyor.

    enseyi karartmayın.
  • gerçekleşirse; seçimden sonra yaşanacak hengamenin ve şuana kadar yaşanan rezilliklerin müstehak olduğu bir kez daha resmiyet kazanacaktır.
  • trol başlığımıdır bilinmez ancak vekil ince kazanır ise bence büyük bir sürpriz olur. ha kim kazanır diyenlere sadece şunu söylerim kimse kazenamayacak, malmısın diyenlere cevaben yazayım bu yaşadığımız bir tiyatro değişen hiç birşey olmayacak aynı tas aynı hamam devam edecek.

    bu topluma demokrasi 10 gömlek büyük geldi, bu ülkede neler oldu sokaklar bomboş eller de telefon dizi karşısında mal mal tv izleyen milyonlar. adam bizler yobazlar olarak hükümetin yanındayız diyor çıt yok bir de ilan ediyor üstelik.

    böyle bir topluma ancak cb rte olur fazlasını beklemek ahmaklık olur.

    chp denen kumpanya ile akepe denen kumpanya aynı şeyin farklı renkleri, chp sadece mualefet etmek için var olan içinde kendini vatansever zanneden zavallıların olduğu bir siyasi sirk, klişe olacak ancak kendi partisine başkan olmayan birini tavşan aday olarak cb adayı yapmak çok fazla benzemese de 2.ekmelettin vakasıdır, bu meseleyi uzatmıyorum mal meydan da.

    akşener mehmet ağarın kara kutusudur, sadece bu kadar diyorum. çok seven oy versin.

    asıl trajedi ise, sivas katliamı oyuncularından saadetin başındaki bursla ingiltereden mühendislik diplomalı zatı muhteremden medet ummaktır ki, işte asıl akla ziyan konu zaten budur.

    perinçek için yazı bile yazmam.

    sonuç, amerikayı yeniden keşfetmek değildir bu yazdığım entry meselenin bence özetidir. içinde yaşadığımız toplum demokrasi ile yönetilebilecek kalitede değildir, bizim hak ettiğimiz asla oy vermediğim vermeyeceğim akepe yönetimidir.

    2008 yılından 2013 yılına kadar siyasi mecralar da bulundum ve boyumun ölçüsünü aldım, bunca eleştiriyi saha tecrübesi ile yazıyorum. kendi ülkeme bok atacak değilim muhteşem insanlarımız da var, hem de çokça ama siyasete girmiyorlar ve bokun içinde debelenmeyi tercih ediyorlar.

    ayrıca bu peşin kabullenilmişlik bilmem ne sendromu falan da asla değildir, malzeme bellidir 1 kilo un ile 20 kilo börek yapamazsınız, kolay gelsin.
hesabın var mı? giriş yap