• akp'li kardeşlerimiz de dahil olmak üzere herkesin içten içe bildiği gerçektir. istediğiniz kadar çırpının, ar damarı çatlamış trollerinizi ortalığa salın, karalayın, kötüleyin, yalanlarla dolanlarla insanları kandırmaya devam edin, yandaş medyanızda ağız ishali olmuş yalakalarınıza 24 saat propagandanızı yaptırın. ben bir iyi parti'li olarak 2. turda muharrem ince'ye oyumu vereceğim. çünkü biliyorum ki o köpek muamelesi yapılarak evinde zorla tutulan %50'nin değil, benim de cumhurbaşkanım olacak. türkiye iyi olacak.

    edit:

    kendi partisine genel başkan olamamasını diline dolayan cahiller sanırım cumhurbaşkanının parti delegeleri değil, halk tarafından seçildiğini bilmiyorlar. ülkenin seçilmiş başbakanını "bize düşük profilli başbakan lazım" diyerek ve milletin iradesini hiçe sayarak yerinden eden ırkçı, mezhepçi ve kinci bir insandan cumhurbaşkanı oluyorsa, hepimizden her şey olur bu memlekette. kaldı ki akp'nin hiçbir genel başkanı meşru değildir, çünkü karşısına aday çıkması engellenmiştir. her kongresinde tek aday çıkmış ve parti içinde dahi demokrasinin ayaklar altına alındığı açıkça ortaya konmuştur. ilçe kongrelerinde dahi başkan adaylarının seçime girmesi engellenmiş ve insanlar birbirine girmiştir. ( misal )

    muharrem ince'nin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi bir demokrasi dersidir. medeniyet belirtisidir. parti tabanının iradesine duyulan saygıdır. kemal kılıçdaroğlu sapla samanı ayırmış ve parti başkanlığı ile cumhurbaşkanlığın aynı kefeye konamayacağını açık ve net bir şekilde göstermiştir. bu ülkede hayvanat bahçesi müdüründen tübitak'ta müdür yardımcısı, ptt genel müdürü ve tenis federasyonu başkanından danıştay üyesi, inşaat mühendisinden sağlık bakanı yardımcısı, başçavuştan devlet televizyonu müdürü, güreş hakeminden şehir tiyatroları genel müdürü yapılıyor, damat kontenjanından bakanlar atanıyor, hukuk fakültesi 1. sınıf öğrencisi bile olamayacak adamlar adalet bakanlığına kadar yükseliyor, terör örgütü üyesi eski futbolcular terörist başının emriyle milletvekili yapılıyor. ( kaynak )

    bırakın da ömrünün yarısından fazlasını siyasete vermiş, 16 yıl milletvekilliği yapmış, milletin iradesini, kul hakkını, yetimin rızkını bağıra çağıra, geri adım atmaksızın savunan adam cumhurbaşkanı olsun. bırakın da herkes bildiği işi yapsın.

    edit2:

    bir başka arkadaş da abdullah öcalan'ın barış güvercini olduğu gerçeğiyle aynı gerçeklik değerine sahip olduğunu söylemiş. abdullah öcalan'ın barış güvercini olduğunu iddia eden, onunla pazarlık eden ve kendisine methiyeler düzen bizzat akp hükümetinin kendisi ve yandaş medya maymunlarıdır.
    kaynak
    kaynak2
    (bunlar gibi birçok kaynak mevcut ben bunlarla yetiniyorum)
    bu sizin gerçeğinizdir. bizi gerçeklerimizin yanında lafı bile olmaz. esamesi okunmaz.
  • gerçeklik puanım 9*. bu muharrem ince tayyibi ezer geçer ilk turda....
  • akşener'e oy verecek çoğu chp seçmeni ince açıklanınca kararını değiştirdi,fakat rte'yi yenmek çok çok güçlü bir iddia. seçimi kazanamasa da çok zorlar erdoğan'ı.
  • kılıçtaroğlunun her kesimi kucaklayan aday tanımına uymadığı için seçimi kazanamayacaktır. m.ince sol kökenli biri olduğu için sadece chplilerin ve chp'den iyi partiye dönenlerin oyunu alır oda anca %41-44 arası bir şey olur haa oda tabi ikinci tura kalabilirse çünkü m.ince ilk turda sadece chp'nin oyunu alacağı için oy oranı %25 'dir ola ki iyi parti %26 falan alırsa akp de %40 falan alırsa ilk turda m.ince bye bye olacaktır.
  • rte'yi yenmek icin en önemli stratejisi sandiklari korumak olmasi gereken cumhurbaskani adayi. rte'yi seviyorum diye prim yapmanin mümkün oldugu bir ortamda bile sokakta -medya da degil, sokakta- eksisi kadar rte destekcisi yok. bahceli santaja boyun egmeseydi, rte, %30unda da altinda kalir bu ekonomik krizin ortasinda.
  • onu elestiren herkese lafini yedirecek ve aslanlar gibi cumhurbaskani olacaktir.

    simdi akp' yi ve aktroll hesaplari bir telas sardi. telaslanmaya devam edin, giderek eriyeceksiniz.
  • bırakın ülkenin cumhurbaşkanlığını, kendi partisinin genel başkanı olmayı bile başaramamış biri hakkında yapılan gerçeğe aykırı bir gerçeklik yorumu içeren başlık.
  • (bkz: sevim koş seçim kazanıyorlar)

    ben ihtimal vermiyorum ancak keşke olsa.

    ülkenin icinde oldugu durum belli, secimden sonra ne olacagi da belli. olur da bu secimi sol goruslu bir kisi/parti kazanırsa sağ gorusluler "al iste batirdilar" deyip sonucundada akp veya turevleri daha guclu gelmez umarim.
  • aktroller seçimi kaybedeceğini anlayınca kudurdu.
  • ilk turda ezici çoğunlukla kazanacaktır. atın fava bekleyin...
hesabın var mı? giriş yap