• aaalde bir tarih hocasıdır. ilk 20 dk yoklama alır sonra medeniyet diye başlar derse sivilizasyon diye bitirir.
  • ilk ders kendni tanıtırken
    mt:... benim 4 çocuğum var, 2 kız, 1 oğlan 1 kız*
  • 2014 türkiye'sinde bir garibanlık manzarasına konu olmuş minik bir insan.

    4 gün önce van'ın gürpınar ilçesi'ne 80 kilometre uzaklıkta bulunan yalınca köyü çeli mezrası'nda hayatını kaybeden 3 yaşındaki çocuk. yüksek ateş ve öksürük nedeniyle rahatsızlanan muharrem'i, ailesi mezra yolunun kardan kapalı olması nedeniyle hastaneye götüremeyince yetkilileri arayıp yardım etmelerini istemiş. fakat ailenin belirttiğine göre kimse gitmemiş. muharrem de gece yarısı hayata veda etmiş. cenazesini ailesi bir torbaya koyup, torbayı sırtlamak suretiyle karla kapalı yolu yürüyerek taşımış.

    sırttaki o torba ve o torbanın içindeki cansız minik insan bedeni, kendi koltuklarını kurtarmak için kusurlu adaleti iyice yerle bir eden ve hayasızca hukuksuzluk yapanlara gerçek sorumluluklarını hatırlatmayacaktır ne yazık ki.

    kaynak
  • bir çuval içinde cansız yatan muharrem'i bilmek isterseniz:
    http://www.posta.com.tr/…asidi.htm?articleid=215899
  • kodamanlarımız çocukları korumak için 5 yıldızlı otellerde ahkam keser, "evlerin badanalarının rengi turuncu olursa şiddet eğilimi artar" diye komik ötesi beyanlarda bulunur ve çocuklar için bir şeyler yaptığını iddia ederken kardeşi ayaz gibi, abisi uğur gibi, ablası ceylan gibi devlet tarafından öldürülmüş bebektir. üzerine kurşun sıkılması ya da havan topu atılmasıyla ateşi yükseldiği için doktora gidememiş olması ve bu şekilde ölmesi arasında hiçbir fark yoktur.

    vatandaşına sahip çıkmayan devlet de varsın yerin dibine batsın!
  • oğlum 3 yaşında, muharrem'in pisi pisine, muhtemelen basit bir ilaçla düzelebilecekken öldüğü yaşta... haberi defalarca ağlayarak okudum, defalarca. duygularımı anlatayım diyorum ama dilim varmıyor, o yüzden özet geçeceğim; o çocuğun ölmesinde her kimin sorumluluğu varsa allah binbir türlü belasını versin.
  • bmw'lerin, audi'lerin, mercedes'lerin kapış kapış satıldığı, kıçını başını beğenmediği için on binlerce euro estetik paralarının harcandığı, helikopter ile işe gidip gelenlerin, şehir ziyaretlerine 50 tane lüks aracı peşine eskort takıp gezenlerin olduğu bir ülkede, karla kapalı yol nedeniyle cennete çuval içinde uğurladığımız minik yavrudur muharrem.

    bu ülke bırakın üçüncülüğü, beşinci dünya ülkesi bile olamaz.

    devlet soyulmuş ses yok.
    işçi, emekçi düzülmüş ses yok.
    dostluk kardeşlik çürümüş ses yok, herkes tıkırında...

    olan muharrem'e, garibana oluyor.

    bergen'in dediği gibi, garibin çilesi mezarda biter.
  • benim oğlan ateşlendiğinde koştur koştur acile gidip doktoru 5 dakka fazla bekleyince isyan etmemden utandıtmış küçük insan.

    (küfür içerecek)

    orta çağda mıyız be orospu çocukları o bebeyi nasıl aldıramadınız bi şekilde? sizin seçim afişlerinden sırıtarak bakan meymenetsiz sıfatlarınızı sikeyim. vilayetinize bakan, başbakan cart curt geldiğinde bütün trafiği saniyesinde durdurup ailesi yardım istediği halde uzatmadığınız yardım elinizi sikeyim. ota boka helikopter toma çevik kuvvet gönderip muharrem'e günahını vermeyen çapınızı sikeyim. halk, millet, vatan diyen bok kokulu dillerinizi sona bıraktım, onları ayrıca sikeyim.

    (küfür bitti geçmiş olsun)

    çuvalda ölüp içime gömülen çocuk adam.
  • ekranda haberi izlerken ilk önce tüm dünyayı yakıp yıkmak istedim. olmadı!
    sonrasında muharrem'in babasına sarılıp ağlamak istedim! o da olmadı...
    her zaman ki gibi tek başıma ağladım. kimse duymadı!
hesabın var mı? giriş yap