• bir vatandaşın ölen köpeği için çiçek göndermesi ve daha sonrada taziye ziyaretine gitmesi ile hiç akıllardan çıkmayacak bir belediye başkanıdır kendisi. yani soyadına rağmen o derece popülerdir, populisttir. gerisini siz düşünün artık; her kesimden sevilir, sayılır, oy alır. netekim son seçimde başarısı %70'e dayanmıştır. antalya'nın sarıgül'ü dediğimde kızarlar bir de..

    öyle böyle değil konyaaltının anakentten ayrılıp beldeleşmesinden bu yana belediye başkanıdır. ilk anap ile yola çıkmış, ikinci dönem chp'ye geçmiş, bu son dönem akparti'ye geçmesi söz konusu olmuş akp ilgisiz kalmış, chp olmaz öyle şey gerekirse büyükşehire aday gösteririz demiş, o da her taş yerinde ağırdır diyerek yoluna devam edip, ilçede neredeyse tulum çıkarmıştır(deyim tam yerinde kullanılmamış olabilir belki ama antalya'da gelmiş-geçmiş* en yüksek orandır yani, buna kullanılmaz da başka kime kullanılır?).

    elbette muratpaşa-evcilmen ikilisi gibi bu da üç dönemlik başkandır ama arada önemli bir fark var, orası merkez ilçedir. ya da ne bileyim kepez gibi antalyanın ilk yerleşik(neredeyse 30-40 yıllık) varoşu değildir konyaaltı. kelimenin tam anlamıyla şu son on-onbeş yılda bu adamın başkanlığında kurulup, büyüyen ve bugünkü haline gelen bir ilçedir(misal; muratpaşa'nın öz evladı, gayriresmi semti, geleceğin olası beldesi lara gibi). haliyle böyle bir başkanın kurup bugününe getirdiği bir belediyenin koltuğunda rahat etmek istemesi de gayet normal karşılanır..
  • burs başvurusu yaptığım belediyenin başkanı olan kişi.eğer bi kere hata yapıp başvurduysanız sürekli adına mesaj yollanan birisi.örnegin 'sayın böcek bu akşam ... tv de ... progrmının konuğudur'saat ve tarihin bi kenarına iliştirilen mesajlar silsilesi.
  • miletvekili olmak için görevinden istifa etmiş.
  • az önce chp'den konyaaltı belediyesi adaylığı kesinleşen kişi.
  • yakın zamanda milletvekili olma karşılığında akp ye geçmesi muhtemel kişi. demedi demeyin.
  • 2019 yerel seçimlerinde antalya büyükşehir belediye başkanlığı'na aday gösterileceği dedikoduları tüm antalya'da hızla yükselen konyaaltı belediye başkanı.
  • büyük ihtimalle (bkz: chp)'nin (bkz: 24 mart 2019 yerel seçimleri)'nde antalya büyükşehir belediye başkanı adayı olacak (bkz: konyaaltı) belediye başkanıdır.
  • muhtemelen antalya'nın 2019 'daki büyükşehir belediye başkanıdır kendisi. antalya halkının inanamayacağınız sevgisi var muhittin böceğe
  • güncel konyaaltı belediye başkanı, önümüzdeki yerel seçimlerde chp'den antalya büyükşehir belediye başkanı adayı olmasını beklediğim kişi. bir antalya'lı olarak karşısında ise en güçlü rakibin akp'nin şu anki kepez belediye başkanı hakan tütüncü'nün olacağını öngörüyorum. tahminlerim yerini bulursa yerel seçimlerde antalya hareketli geçecek.
  • olur da chp'nin büyükşehir adayı olup kazanırsa 18 ay içerisinde akp'ye geçecektir. konyaaltında bunu yapamadı çünkü konyaaltı chp dışında bir partinin seçimi alacağı bir bölge değil. antalya genelinde ise chp-akp başa baş. bu adam da ruhu ve zihniyeti ile tipik bir akp'liden daha akp'lidir. sonradan chp'li olmuş, mhp ve anap çizgisinden gelen biridir. antalya siyasetinde var olmasının nedeni zengin ex kayınpeder, mesut yılmaz ve deniz baykal'dır.
hesabın var mı? giriş yap