• twitter tarihinin en güzel kapaklarından biridir.

    http://i.hizliresim.com/aqzvob.jpg

    edit:sahte hesaptır uyarısı için teşekkürler. sahte ya da değil bilmiyorum ama kim söylediyse yine de ağzına sağlık! çünkü burda mesele müjdat gezen değil egemen bağıştır! nokta.
  • egemen bağış'ı belki günahım kadar sevmem. lakin müjdat gezen de benim için ancak "beterin beteri" sıfatının sahibidir. verdiği ayar da onun olsun.*

    tanım: çok da önemli olmayandır.

    edit: hayır sanki müjdat gezen dünyada bakara suresine en çok saygı duyan insan da gitmiş egemen'e trip atıyor. hey allah'ım ne günlere kaldık.
  • bu ayarın sonrasında bazıları müjdat gezen'i kınayabilir, sure ile dalga geçti diye kınanır sayın gezen.
    zira bay egemen'in bakara çok makara dediğine inanmayan akkafa sayısı çok.
  • tirnagim
    kadar sevmedigim bir sanatcinin yine sevmedigim bir siyasetciye taktigi kapak.

    aman ne hos.
  • müjdat gezen'e ait olmayan sahte bir hesaptan yapılmış, dolayısıyla müjdat gezen'in vermemiş olduğu ayardır. zaten hesabın sahibi müjdat gezen'in fotoğrafını kaldırıp, info bölümünü de silmiştir.
  • bazıları gereksiz duyarlılık triplerine girip samimiyetlerini tamamen kaybetmiş herhalde. yok dikkat çekmeye çalışmışmış, yok bu acı zamanlarda ayar vermek de neymiş. görenler de bunları diyenler karalar bağlayıp bütün gün evlerinde yas tutuyor sanır. hayır ortada egemen bağış gibi bi riyakarın yine samimiyetten yoksun sözleri var, böyle insanların böyle temennilerine sessiz mi kalalım yani, ayıpladığınız şeyin müjdat gezen'in ayar vermesi değil de egemen bağış'ın iki yüzlülüğü olması gerekmez mi? bazen sırf en hassas, en duyarlı ben olucam diye gerçeklikten tamamen uzaklaşıyorsunuz ya, cidden çok komik oluyorsunuz o zaman.
    tanım: çok iyi, çok güzel, çok da yerinde bi ayardır. helal olsun.
  • şahane ayardır. eminim egemen bağış gülmüştür.
    benim bildiğim egemen buna güler. adamın sülalesi raad.

    ek:hesap sahte imiş. yine de gülümsemiştir. utandığını sanmıyorum. utanacak olsa o mesajı yazmazdı. sahte hesaptan yazılmasa, biri yazardı sonuçta bakara makara diye.
  • akp'li troller tarafından kabul görmeyen ayardır.
hesabın var mı? giriş yap