• bende var bi tane. almanya dan dayimlar getirdi. cok alengirli bi sey.
  • çalmayandır.
  • asistanın ya da sekreterin cebindeki telefondur.
    uğraşmazsın.
  • şöyle dünyanın manyetik alanıyla kendi kendini sürekli şarj edip şarjı hiç bitmeyen aynı zamanda dokunmatik ve renkli ekranlı full 4g ve wifi kapabiliteli güncel bir işletim sistemli ve sürekli güncellenen tüketim toplumu yaratmaktan çok doğayı koruyan bu vesileyle 10 sene rahat kullanılabilen telefondur benim için.
  • henüz icad edilmemiştir.
  • min 4000 mah batarya,
    çerçeve ekran orani düşük,
    adam gibi iki adet kamera,
    max full hd ekran. (hd de olur farketmez),
    duzgun yazilim.

    bu kadar. evet harbiden bu kadar. sunu yapan bi tane telefon ureticisi cikmadi. vallahi cikmadi billahi cikmadi. ya sik kadar batarya koyarlar ya 2cm kalınlığında cerceve.

    birisi gider senede 5 tane flagship telefon cikarir, aldiktan 4 ay sonra coktan eski model olmustur bile. birisi senede 80 tane ayri model cikarir, 6 ay sonra guncelleme falan vermez. birisi yazilim, kalite isini kotarir gider jack girisi koymaz sik kadar batarya koyar. biktim vallahi billahi biktim.

    tamam yazilim, kamera isini apple kotariyor ama bu sefer kalas gibi cerceve yapiyorlar ustune kus kadar batarya konduruyorlar. kus kadar batarya koymalarinin sebebi milleti bu sikten sarj kablolarina daha cok mahkum etmek, daha cok sarj kablosu satmak degilse gelin götumden sikin. bu kadar netim. apple kullananlara sorun bakalim ne kadar sarj kablosu parasi vermisler. jack girisi, itunes diger handikaplari.

    android zaten facia. yuksek ram koyma yarisina girdiler. baska bisey onemli degil adamlar icin. iste bunlar hep nokia daki megapiksel kafasi. boyle giderlerse sonlari onlar gibi olacak zaten. senede 60 telefon cikartacagina siktir git 1 tane cikar tam cikar. o 60 ayri modele harcagin arge parasina gider ios a rakip cikartirsin be.

    bi insan telefondan ne bekler ki aga? sarji iyi dayansin, güzel güzuksun. akici olsun. iyi fotograf ceksin, iyi yazilim destegi. cekik gözlusunden amerikalisina elli tane telefon ureticisi sunlari saglayamiyor. hepsinin amina koyayim.
hesabın var mı? giriş yap