• istanbul büyükşehir belediyesi'nin hamidiye suyuna karşılık bursa büyükşehir belediyesi'nin muradiye suyudur. bir belediye dolumudur. internette öyle bir hikaye vardır ki muhammed tayyar türkeş tarafından kaleme alınan buna da ancak zaten olayları araştırmasını sevmeyen, efsaneler ile yaşayan halk inanır. hikaye'ye uzmanlar bir göz atsa derim. bol bol coca-cola , yahudi sermayesi, milli ibareler kullanılmış.

    --- spoiler ---

    ama eminim ki benimde ona verdiğim cevap onun kulağından hiç gitmiyordur. verdiğim cevap şu: siz yahudilerle iş yapmayı öğrenmişsiniz, size müslümanlarla nasıl iş yapılacağını öğretmek için buradayım. sen ne yapacaksın benim suyu ne yapacağı mı? gerekirse sadece yıkanırım, dediğimde ihale komisyonundaki herkesin şaşkınlığı yüzünden okunuyordu.
    --- spoiler ---
  • şu günlerde 10 litreligi 6 liradan satılan su. erikliyle benzer bir tadi var. önerilir.
  • hiç kimseye tavsiye etmem,leş gibi su.gidin musluktan için.pek muhtemel ki su da zaten muradiyede bir çeşmeden dolduruluyor...mekanlar da belediyeyle arayı iyi tutucam diye satışına başlamış.allah kurtarsın..:(
  • erikliden iyi korusudan kotu su, fazlaca sert ve bursa'nin cesme suyunu andiriyor.
  • antalya'nin bir ilçesinde 12 adet 500 ml suyu 4,60 tl ye satılırken; yani başımızdan, toroslar'dan çıkan 500 ml suyun tanesi 0,60 tl'ye satılmaktadır.

    adam bursa'dan getirilen suyun tanesini 0,38 tl'ye satabiliyorsa, su işinde çok yüksek bir kâr marjı olduğu kesin
hesabın var mı? giriş yap