• iyi bir adama benziyor; lakin her şeyden herkesten bezmiş bir havası var. bu yüzden agrasif sanki, sikmişim dünya düzenini havasında. hayat işte, geç boşver diyorum kendisine.
  • kimi zaman iktisat teorisine ilişkin, ancak genellikle güncel ekonomi politikasını oldukça isabetli yorumlayan ve eleştiren yazılarıyla evrensel gazetesi'nde okunabilecek iktisatçi.
  • öğretmenliği için konuşacak olursam,ilk derse göre gayet iyi bulduğum insan. köşe yazarı falan olmasından dolayı biraz artist çıkacak gibi bir beklentim vardı ancak gayet canayakın,iyi niyetli biri. umarım sınavlarda da bu şekerliğini korumayı başarır*

    dönem sonu editi: arkadaşlar gerçekten hoca mükemmel birisi. iyi niyetine,odasında ağırlamasına,ders anlatımına falan bir şey dersem çarpılırım ancak verdiği ders ciddi anlamda sıkıntılı. oyun teorisi alma gafletinde bulundun kendisinden. ben ettim siz etmeyin,gidin vergi falan alın. yanlış anlamayın hocam sizi seviyoruz ama bu oyunlar falan hoş değildi,saygılar.
  • dersinden geçersem yaza düğüne davetlisiniz.
  • akademisyendir. şu günlerde istanbul üniversitesi iktisat fakültesinde işini hakkıyla yapan sayılı isimlerden biridir.

    oldukça etkin bir ders anlatış tarzı var, öğrencinin ilgisini sürekli yüksek düzeyde tutmayı iyi bilen birisi. entelektüel zenginliğini ve zekasını konuşmasından rahatça anlayabiliyorsunuz. ders işlerken anlattığı konuları güncel ekonomik olaylarla da harmanlayarak öğrenciyi boğmaz, ufuk açar.

    kendisiyle ilk tanışmam oyun teorisi dersinde olmuştu. aynı zamanda türkiye'de bu dersi veren nadir akademisyenlerdendir. iyi ki tanımışım dediğim, beni okula az da olsa bağlayabilen değerli bir insandır benim gözümde.

    derslerinde amerika'da yaşadığı hikayeleri anlatmayı sever. ders aralarında kapı önünde öğrencilerle birlikte sigara içip sohbet eden samimi hocalardandır.
  • para teorisi dersini aldığım, ve iktisat okuyan herkesin derslerine gitmesini şiddetle önerdiğim iü hocasıdır. sınavlarda canınıza okur, notu kıt kere kıttır, insan dışı bi çabayla çalışmak gerekir, ama çalışıp öğrendiğinizde, derslerini dikkatle takip ettiğinizde görürsünüz ki fakültedeki en kaliteli derslerden biridir. bana iktisatın teorik kısmında çok katkısı olmuştur murat hocamın sağ olsun var olsun.
  • muhteşem bir hoca, insan.
  • kor yayınları'ndan "bir krizin anatomisi" kitabını okuduğum, politik ekonomi doktoralı değerli bir iktisatçı.

    abd'deki mortgage krizine dair aklınızda ne kadar soru varsa, bu kitap emin olun fazlasıyla giderecektir.

    çalışmalarının devamını dileriz.
  • her dersine girin hiç kaçırmayın hocanın etinden sütünden yararlanın belki sınavına girince küfür edeceksiniz ama okul bittikten sonra karşınıza çıkacak her sınavda mülakatta ya da sektöre girince dua edeceksiniz okuldaki bir kaç tane iyi hocadan biri
  • kendisinden yeni faydalanmaya başladım. gerçekten öğrenciye çok şey katan idealist bir bilim insanı. öğrendiklerimin ilerde işime yarayacağından eminim. dağlar kadar bilgili olmasına rağmen egosuzdur.
hesabın var mı? giriş yap