• st. petersburg da yaşayan youtuber.
    kaliteli, samimi ve sahiden emek içeren videoları henüz kıymet görmüş değil lakin yılmadan usanmadan devam etmektedir. umarım emeklerinin karşılığını alır ve hakettiği noktaya gelir.
  • kurduğu whatsapp grubunda gördüğüm izlenmeleri artmayınca inanılmaz hırslanmış kişi. ona buna ateş püskürüyor. samimi bi youtuber değil. videoları fena değil, özgün içerikleri var ve uğraştığı belli. ama kimse zorla izlemek zorunda değil.
    bunun farkında olması gereken youtuber.
  • adam gibi adamdır kendisi.

    içeriklerini beğeniyle takip ediyorum. akım sikim yorumlara cevap verdi diye eleştirilmiş ki bence az bile yapmış. ayrıca isterse 40 yıl rusya'da yaşasın, rusça öğrenmek zorunda değil diye düşünüyorum.

    yürüyedur kaptan, arkandayız.
  • rusya'nın st. petersburg oblastında çalışan, youtube kanalı olan bir gurbetçi.

    ilk başlarda ciddi ciddi takip ederdim, ama takipçi sayısı arttıkça adamı bir hırs merak saldı. kanalında yorum yapanlara bol bol sataşan, kaliteli içerikler ürettiğini sanan newbietuber. adam kutuplarda türünün son örneği balinaları çekiyor, suya düşse donarak ölecek, videosunun altına onlarca olumsuz yorum geliyor da yine ağlamıyor. sen iki prospekte, caddede yürüyüş yaptın diye saygı mı duyalım. ana, adamın götü donuyo ama bizim için video çekiyo mu diyelim. kaliteli youtube yayıncısı zaten asla yorumlara takılmaz, kimseyle kavga etmez. adamın biri canlı yayında kardeş bir soru sorabilir miyim diye yazmış. bizimkinin cevabı şu, bana kardeş deme. ne desin, dayı mı desin, mahmut mu desin. ya takılma böyle şeylere, aş bunları artık. kardeş der, dayı der, amcık der, der de der, takılma geç bunları. youtube'da belli başarıyı elde etmiş 100 bin üzerinde takipçisi olan yayıncıların davranışlarına ve tarzlarına bakıyorum, gerçekten hakediyorlar. hiçbir kaliteli yayıncı, izleyiciler ile yorumlar üzerinden polemiğe girmez. yayıncılığın altın kuralı şudur, seyirci ile asla polemik yaşama, seyircinin zekasını asla hafife alma.

    bir de bu arkadaşın moskova şubesi var, cem kıran.
  • az onceki canli yayininda aynen soyle bir laf etti

    "-biz almanya'daki murat özün gibi vatanımızı milletimizi kötülemiyoruz."

    yav ne alakası var şimdi. murat özün'ü derdi türkiye değil, adam akp'ye laf cakiyor, mevcut hükümetle derdi var. şimdi bu söylenecek laf mı allah aşkına. çomar her yerde çomar işte. adam ailesini bırakıp türkiye'den çekip gitmiş, daha hala akp yancılığı yapıyor. cem kıran da aynı bunun gibi malesef. rakılı canlı yayın açınca mutlaka akp övücülüğü yapar. yeter ki kafayı bulsun.
  • uzun yıllar yaşadığı rusya hakkında bel altı vurmadan,cinsellik ve ırkçılık yapmadan gerçek bilgiler verdiği videoları yayınlayan youtuber https://youtube.com/c/muratcelen1
hesabın var mı? giriş yap