• bakırköy 5. sulh ceza hakimliği'nin murat çetiner'in talebi üzerine verdiği 09.03.2018 tarih ve 2018/1832 d.iş sayılı kararı uyarınca bu başlıkta yer alan içeriklere erişimin engellenmesine karar verilmiştir.
  • google cache'ten ulaşabildiğim kadarıyla sebahat tuncel'in tokat attığı polis memuruymuş kendisi. çoğu haber sitesine erişim sağlayıcıları birliği tarafından erişime engellenmiş. (bkz: mahkeme kararı)
    bu entry sildirmeler, web sitesine erişimi durdurmalar bana orta çağdaki kütüphane/arşiv yakmaları hatırlatıyor. yapmayın.
  • istanbul emniyet müdür yardımcısı iken eski içişleri bakanı süleyman soylu’nun kişisel husumeti nedeniyle hakkında kasıtlı olarak açılan tüm soruşturmalardan aklanmasına rağmen emniyet teşkilatında yuvalanan özellikle de sarallar suç örgütü mensuplarının baskısıyla uydurma fetö iltisakı gerekçe gösterilerek 14 şubat 2022 tarihinde kamu görevinden çıkarılmıştır.

    15 temmuz hain darbe girişimi sırasında bakırköy emniyet müdürü olarak görev yapan murat çetiner darbecilerin etkisiz hale getirilerek derdest edilmesini bizzat sağlamış sayın cumhurbaşkanımızın atatürk havalimanına inmesine yönelik tedbirleri koordine etmiş ve bakırköy cumhuriyet başsavcılığınca takdirname ile ödüllendirilmiştir. istanbul emniyet müdürlerinden mustafa çalışkan’ın yardımcısı olarak görev yaptığı sırada çalışkan’ın başka bir göreve atanması nedeniyle yeni istanbul emniyet müdürü zafer aktaş ve süleyman soylu tarafından hedef alınmıştır ve istanbul ilinden önce polis okuluna bilahare de kahramanmaraş emniyet müdürlüğüne sıradışı tayin edilmiştir. bu tayinler hukuka aykırıdır zira ağır engelli oğlunun tedavisinin büyükşehirler dışında yapılması mümkün değildir. tayinlerle birlikte defalarca adli ve idari olarak aklanmasına rağmen süleyman soylu tarafından yeni bir gerekçe olmaksızın tekrar hakkında fetö iltisakı bahane edilerek soruşturma başlatılmış ve açlığa alınmıştır. 14 şubat 2022 tarihinde de savunması dahi alınmadan kamu görevinden çıkarılmıştır. konuyu istanbul bölge idare mahkemesine taşıyan çetiner mayıs 2022 tarihinde içişleri bakanlığının hukuksuz ihraç kararını iptal etmiş ve çetiner’in kamu görevine iade edilmesine hükmetmiştir. ikinci bir kararla da 1.sınıf emniyet müdürlüğü rütbesine terfi ettirilmemesine ilişkin işlemi de iptal ederek tüm haklarının iadesine hükmetmiştir. bu iki yargı kararı da içişleri bakanlığına tebliğ edilmiştir. bakanlığın üst mahkemeye yaptığı yürütmeyi durdurma talepleri reddedilmiştir. şırnak ilinde 4 yıl görev yapan murat çetiner terör örgütü pkk’nın da açık hedefidir bu konuda yakın koruma kararları verilmiştir. ancak hali hazırda hem terör örgütlerinin hem de suç örgütlerinin hedefi olan çetiner yeni içişleri bakanımız sayın ali yerlikaya ile istanbul’da emniyet müdür yardımcısı olduğu dönemde büyük bir uyum içinde çalışmıştır. turizm polisinin etkin hale getirilmesi, yabancılara mülk satılmasına ilişkin komisyondaki krizin önlenmesi ve istanbul yerel seçimlerinin yapıldığı dönemde birebir çalışmış ve büyük başarılara imza atarak sayın bakanımızın takdirini kazanmıştır. suç örgütlerinin ve teröristlerin korkulu rüyası birinci sınıf emniyet müdürü polis başmüfettişi murat çetiner emniyet genel müdürlüğü teftiş kurulu başkanlığındaki görevine devam etmektedir.

    https://artigercek.com/…udurleri-geri-dondu-262321h
hesabın var mı? giriş yap