• cumhuriyet halk partisi 30 mart yerel 2014 tarihli yerel seçimlerde keçiören belediye başkanı adayı.
  • 30 mart 2014 yerel seçimlerinde chp nin ankara keçiören belediye başkan adayı olarak yarışacak şahıs. op.dr. avukat diyor isminin önünde. iki farklı dalda eğitim almış
  • bugün meşrutiyet caddesindeki otobüs durağında bekleyen insanların tek tek elini sıkıp kendini tanıtan aday. duraktakilerin sadece yüzde 5'inin keçiören yolcusu* olduğunu gözden kaçırmış olsa gerek ya da etimesgut sakinlerini bile düşünüyorum diye mi reklam yapmaya çalışıyor anlamadım. gerçi o nasıl düşünme biçimidir onu da anlamadım. gerçi konforlu bir otobüs tutup insanları bedavadan topluca eve götürseymiş oy garantiydi, ince görmek lazım. *
  • kendisi vakti zamanında göz doktorumdu. sayesinde miyobum sıfırlandı. bir anda chp ankara 2. bölgeden ön seçimde ilk sırada olan isim olduğunu görünce şaşırdım. ki aday adayı olduğunu bile an itibariyle öğrendim. ne diyelim adaylığı hayırlı olsun.
  • iyi bir insan mıdır bilmem ama keçiörenden aday olduğunu gördüğümde böyle donanımlı bir insanın kazanamayacak olmasına üzülmüştüm.. 2 kez sabah trafiğinde keçiören köprüsü üzerinde halkı selamlarken ben de görmüştüm ki şimdi üstteki entiriden meşrutiyet caddesinde insanlarla iletişim kurduğunu da öğrendim.. bugün chp kendisini ankara 2. bölgeden 2 sırada aday göstermiş. ön seçimde birinci olunca iyi bir yere koymuş onu chp yönetimi.. bir aksilik olmazsa bu dönem mecliste olacak gibi.. umarım cv'sindeki kaliteyi ve seçmenle olan iletişimini meclise de yansıtır.. çünkü mecliste kaliteye ihtiyacımız hangi partiden olursa olsun..
  • bu hafta sözlük zirvemize konuk olacak, bizlerle vakit geçirecek. sorularımızı yanıtlayacak, belki terleyecek, belki hep birlikte güleceğiz ama bildiğim ve emin olduğum tek şey çok güzel bir zirve olacak.
  • bu cumartesi tanışacağım vekildir. bkz verilmiş ama tekrar vereyim:

    (bkz: ankara milletvekili murat emir ve yazarlar zirvesi)

    hızlıca bi' göz muayenesi isteyeceğim, astigmatım azdı mı ona bakabilirse çok sevineceğim ama ona vakit olmayabilir tabii, bilemedim.
  • gerçek adı murat emir imiş. kendisinden metin isminin nasıl üzerine yapıştığını dinledik bugün. anlatmıycam tabi ki, zirveye gelemeyenler çatlasın. ^^
  • sözlük zirvesine üç saat program yapmıştı, iki saat daha zorladık neredeyse. ülkeyi batırdık, çıkardık; tekrar kurduk. samimi tavrıyla ekranlarda gördüğümüz politikacı modelinden son derece farklı bi' profille bütün soruları yanıtladı, her konu üzerine sohbet etti, bizi kırmayarak zirvemize dahil olup on üç sözlük yazarına başka bi' portre sunmaya çalıştı. erken seçimler sonrası umarım kaldığı yerden devam eder.

    bu arada zirvenin konseptini, neler konuşulduğuna dair sonuç metnini en yakın zamanda ekleyeceğim.

    tekrar teşekkürler murat emir!
  • bize 5 saatini ayıran milletvekili. sade vatandaşa 5 saat ayırılır mı ya, klasik cehape zihniyeti işte.

    http://barisunver.com/…ili-murat-emir-ile-bulustuk/

    müteşekkiriz efendim. 550 milletvekilinin de halka böyle ilgili olması dileğiyle.
hesabın var mı? giriş yap