• pclabs sitesinin firma iliskilerini ve urun inceleme organizasyonlarini yuruten kisi. asil egitmini almanca dili uzerine yapmaktadir.
  • "kutuyla birlikte gelen ide kablosu 40 pinli, yani ise yaramaz" gibi bir laf edebilen urun inceleyicisi. 60 pinli falan ide baglantisi mi cikti da haberimiz yok?
  • kutu içeriğindeki kabloların nasıl olması gerektiğine kadar detaya inebilen ve ide kablolarındaki 40 pin ve 80 pin arasındaki farkı çok güzel anlatan ürün inceleme konusunda uzman bir donanım editörü. şu sıralar bascek.com da fotoğrafçılık üzerine döktürmektedir. (bkz: pclabs)
  • aynı zamanda http://www.teknoseyir.com/ da da yer alan kişilik.
    aslında en başta teknolojitelevizyonunda donanımsal diye bir programda yer alıyorlardı.programda bol bol pclabs tanıtımını araya sıkıştırırlardı.ardından bol incelemelei pclabs günleri.daha sonraları pclabs ın üvey evlat olması bascek.com ve teknoseyir.com un açılması böyle bir dalgalanmadır işte.
  • teknoloji konusunda en donanımlı insanlardan biridir. hele ki fotoğrafçılık konusunda görüşlerini en fazla dikkate aldığım insandır.

    basçek'te yayınladığı her incelemeyi izliyorum. özellikle sony özel bölümünde sony nex ve alpha serisi konusundaki incelemeleri altın niteliğinde. nitekim nikon ve canon'un hakim olduğu profesyonel fotoğraf dünyasına nispeten yeni giren sony ürünleri hakkında inceleme ve bilgi bulmak çok zor. neyse ki murat gamsız var ve sony'nin piyasaya çıkardığı hemen hemen her makinesini uzun uzun inceliyor.

    incelemelerden sonra gelen soruları da içtenlikle yanıtlıyor.

    bir de teknoseyir sitesinde yer alıyormuş ki onu yeni öğrendim. sırf kendisi için teknoseyir sitesini de takip ediyorum artık.

    son olarak üslubuna hayran olduğumu da belirtmek istiyorum. incelemeleri ve yorumlarındaki üslubu gayet akıcı, zarif ve yer yer espritüel. 3 saat inceleme yapsa hiç sıkılmadan oturur izlersiniz. teknolojiye ve fotoğrafçılığa merakı olan şahsım adına bir gün kendisiyle oturup saatlerce konuşmak istiyorum.
  • (bkz: #31742841)
  • teknoseyir üzerinde güzel incelemelere imza atan kişi.
  • gülüşü bana beavis and butt-head ikilisinin gülüşlerini hatırlatan adam. murat gamsız her güldüğünde bu ikiliyi hatırlayanlar bana hak verecektir.
  • blackberry z10 incelemesini yapmış. inceleme 30 dk'yı aşınca levent pekcan bitirmeye çalışıyor yavaştan ama murat gamsız belli ki cihazdan çok etkilenmiş. anlattıkça anlatıyor. adamsın.

    z10 incelemesi için burdan
  • alnının sol tarafında sanki göçük varmış gibi görünen kişi.

    http://i.imgur.com/ba0b9cn.png
hesabın var mı? giriş yap