• milliyet gazetesi ekonomi servisinin müdürü.
    çalışkan bir zat ama biraz daha sessiz lütfen.
  • bir süredir tempo dergisini yöneten genç gazeteci. ilk transferlerinden biri arkadaşı mesut yar oldu.
  • önce başörtüsünün girdiği devlet daireleri, sonra ecevit'li kapak.. bu mudur usta, tükendi mi cephanen, bu kadar mıdır, bu mudur yani..
  • tempo'nun editörü, uyanık ve zeki bir dergici kanaatimce. gündemi yakalıyor. bana satabiliyor dergiyi. çalışkan muhabirleri var belli, "şunu araştırın, şu soruları cevaplatın" diye iyi yönlendirdiği de belli. amma velakin hem kendi yazılarında ama dergideki diğer yazılarda bir çiğlik var. bu çiğlik ki arada süper fikirlere sebep oluyor: "haydi şehirli olmayı moda yapalım". moda nedir, şehirli kimdir? ah ah..
  • tekrardan milliyet ekonomi servisi müdürü.
  • sadece ekonomi müdürlüğü değil hayat üzerine yazdığı izlenim yazıları da yıkılıyor. özlediğimiz samimiyet, sıcaklık, insanilik, keyif velhasıl güzel olan ne varsa izlenim yazılarında var. gazeteport’ta da pek severek okurdum şimdi ara sıra cadde’de yazıyor. daha sık yazsın hatta her gün yazsın ki okuyalım güzel abimizi seve seve.

    bugünkü yazısı için:
    http://cadde.milliyet.com.tr/…askim_deme_bilemezsin
  • egemen bağış'tan yılbaşında hediye çeki alan "şanslı" gazetecilerden biri.
  • kendisi tarafından gönderilen cevap metni şöyledir;
    "meslek hayatım boyunca egemenlerle mücadele etmiş bunun bedelini kimi zaman işsiz kalarak kimi zaman dgm'de yargılanarak ödemiş bir gazeteciyim. hayatım boyunca ne kimseden yılbaşı ya da başka bir gün için hediye çeki aldım ne de kimse bana böyle bir şey teklif etmeye cüret edebildi. yanımda yetişen onlarca genç de bu terbiyeyle yetişti. ele geçirildiği ileri sürülen bir belgede onlarca isimle birlikte adımın "hediye çeki alan gazeteci" diye anılması yalan, haksız bir iftiradır. böyle biline... "
  • az önce adliyede sabah muhabirine bir yumruk sallamistir
  • bu günkü (bkz: nisan 2016 can dündar erdem gül yargılaması)'nda hakkında dilek yaman'a saldırdı diye yalan ve kışkırtıcı haberler yapılan güzel insan.
    böyle provake olayları fark edebilecek kadar da zekaya sahiptir.
    bırak bir kadını herhangi bir insana elini kaldırmayacak karakterdedir. fakat yiyorsa sözlerinizle çıkın karşısına.

    **kabataş'tan sonra şimdi de çağlayan!**

    ... "olaya sabah muhabiri nazif karaman ve star gazetesi muhabiri kemal gümüş şahit oldu." ...
    (bkz: körler sağırlar birbirini ağırlar)
    (bkz: yandaş medya)

    olayın gerçek boyutu:
hesabın var mı? giriş yap