• koç üniversitesi, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümü öğretim üyesi, doçent.
    http://home.ku.edu.tr/~musomer/turkce sayfa.htm
  • bazen tartışma programlarında görüyorum kendisini. arı kovanı gibi herkesin hep bir ağızdan konuştuğu anlarda dahi bir söz alıyor, o anda herkes susup adamı dinliyor. tek tük araya girenleri de öyle güzel bir tonlamayla susturuyor ki. nasıl yapabildiği konusunda bir fikrim yok ama bu konuda oldukça başarılı olduğu aşikar.
  • şu anda cnn türk'te 19 aralık 2016 rusya büyükelçisi suikasti konusunda doğruları söylemektedir ve haliyle ahmet hakan da dahil olmak üzere konuklar kendisini dokuz köyden kovmaktadır.

    bu polis suikasti üst akılla da yapmış olsa, bireysel olarak da yapmış olsa, bu adamın teşkilatta yer almasını engelleyemiyorsan bu bir güvenlik zafiyetidir. sen daha kendi k.çından habersizsen, terörü nasıl engelleyeceksin?

    edit: yazım
  • an itibariyle cnn türk'te, yaşar hacısalihoğlu ve ahmet hakan gibi algı filtreleri tıkanmış kişiler karşısında resmen konuya hakimiyeti ve konuya yaklaşımındaki mantıkla devleşen akademisyen. zor.
  • adam gibi adam. hocam sen kendini niye yoruyon karsindakilerin hepsi parali köpek it sürüsü senin yaptigin mantikli akli basinda analizleri bunlarin anlamasi bile 6 ay sürer bunlara yemini vereceksin konusturacaksin, susturacaksin
  • yazık adama. kendisini "akademisyen" olarak tanımlayan ağır akp'liler ve ahmet hakan'a karşı aklı,mantığı, rasyonelliği ve tartışma adabını savunuyor.

    adam gayet ciddi uluslararası ilişkiler bağlamında büyük elçi'nin vurulmasını değerlendirirken ısrarla "bunu fetö yaptı" argümanına çekmeye çalışan insanlara bir iki akademik ve bilimsel tartışmadan dem vurayım dedi beyefendi beyefendi. baktı olmuyor açıktan

    "her şeyi fetö ile açıklamaya başlarsanız rasyonellikten de koparsınız. buna dair bulgu ortaya konulduğunda konuşuruz" filan dediyse de sığ akıllıların "fetö yaptı" goygoyu şu an devam ediyor.

    yazık vallahi adama, sinirlenmiyor da. bence şunu yaşıyor:

    (bkz: başkası adına utanmak)

    ek: şöyle bir fotosu varmış katil polisin:

    https://pbs.twimg.com/media/c0d5dm0wqaaakuj.jpg

    yıl 2014'den sonra olmalı; zira başbakan davutoğlu imiş. araları da limoni fethullahla.

    "alın buna konuşun" diyebilir yani.
  • peygamber sabrina sahip oldugunu dusundugum akademisyen, cnn turk deki tartisma programinda karsisinda salak salak konusanlara kafa atmadan, insanca hala konusabilmesinin baska aciklamasi olamaz.
  • haline çok üzülüyorum kendisinin.
    kimlerin arasına düştük yarabbi der gibi bakıyor şuanda. karşısına akademisyen diye yaşar hacısalihoğlunu falan oturtmuşlar addadsassdadaa.

    aha selvi de bağlandı, vay benim gariban murat hocama.
hesabın var mı? giriş yap