murat soner
-
pal fm'de sabahları yayın yapan, özellikle yaran telefon şakaları ile zevkle dinlediğim radyocu.
(bkz: murat'la yeni gün) -
pal fm'de her sabah döktüren radyocu. yıllar önce hopdedik ayhan, cambaz, muzo, geveze, kbk, dinlediğim yıllardaki tadı yakalatmış kişilik. seviyoruz ve takip ediyoruz.
-
radyo müzik'te 18:00-20:00 saatleri arasında program yaparken ani bi kararla ayrılan ve bizi üzen radyocu. en yakın zamanda geri dönmesini bekliyoruz.
-
youtube videolarına denk geldim ilk başta biraz kıl oldum ama videoları eğlencekli.
ilk bakışta islamcılara benziyor.
https://youtu.be/cg5y_ozc4gu -
youtube kanalı başarılı bir şekilde yükselen youtuber.
-
youtube kanalını keşfetmemle birlikte bütün videolarını art arda yarılarak izlediğim müthiş insan. daha bir tane boş eleştirisine rastlamadım. böyle insanlar sayesinde dizi film sektörünü adam edeceğiz allahın izniyle.
bu çizgide devam ederse adından daha çok bahsettirecek diye düşünüyor ve kendisine başarılar diliyorum.
not: sadece fast forwardladığı sahnelerden oluşan bir kolaj bekliyorum kendisinden. -
-
'türk komedi filmi nasıl yapılır?' başlıklı videosunda yaptığı tespitleri yerinde bulduğum insan.
bu arada seslendirmeyle ilgilenen şahsımı, ses tonuyla da yakalamış adamdır. sesine sağlık üstat. -
sinema eleştrileri keyifli ve ölçülü.
-
ayrıca sağlam galatasaraylıdır. buyrun