• dizi oyuncusu
    tv kariyerine ufak rollerin ardından bkm dizisi ölümsüz aşktaki sedat rolü ile başladı, daha sonra bütün çocuklarımda kadir inanır'ın topal oğlu mesut'u oynadı. bugünlerde emrah ve halil ergün ile birlikte büyük yalan adlı dizide boy göstermekte.
    ayrıca amatör tiyatrocu
    (bkz: yuo)(bkz: the birthday party)
  • kanal d'de yayımlanacak yeni dizi fırtına'nın kadrosunda da yer almakta olan yetenekli oyuncu.
  • 6 ekimde vizyona girecek araf ismindeki film ile oyunculuk kariyerine yeni açılımlar getirecek gibi görünen kardeşimiz.
  • (bkz: mccann)
  • hani biraz sanki ewan mcgregor a benziyor sanki. benziyor dediğim andırıyo. böyle ara sıra bakışları... gibi gibi...
  • bir murat yıldırım da derin devletin en gizemli aktörü "yeşil"in oğludur.
  • yetenekli ve her daim ciddi, konyalı karadeniz çocuğu...
  • son zamanlardaki cıkışıyla göz dolduran daha da fazla yapımda rol almasını istediğim yetenekli oyuncu.yıldız teknik üniversitesi makine muhendisliği öğrencisidir ayrıca.
    http://www.internetteyim.net/…es/murat-yildirim.jpg
    http://www.kanald.com.tr/…fotogaleri/firtina/23.jpg
    http://www.kanald.com.tr/…fotogaleri/firtina/34.jpg
    http://www.kanald.com.tr/…mg/firtina/16/140x220.jpg
  • sıradışı bir özgüvene, bitmek bilmeyen bir enerjiye sahiptir. dahil olduğu bir ortamda adından en çok söz edilen olmayı başarır bir şekilde. ki herhangi bir ortama dahil olabilme gibi bir sıkıntı lügatinde yer almaz. hiç kimseyi lüzumsuz yere gözünde büyütmez, çoğu ortamda öne çıkan kişilikleri, hürmet edilen beyefendileri, hanımefendileri ortamın onlara biçtiği olumlu payeyi kaale almadan salt kendi kriterleri içinde değerlendirebilir. kendisi için; "kral çıplak" diyebilme kabiliyeti yüksek biridir denebilir. her geçen gün oyunculukta grafiği yükselmektedir. zira kendini yenileyebilme yeteneği çok ileri düzeydedir. kendisiyle dalga geçebilecek kadar iç dünyasıyla barışıktır. sorunları takmak yersizdir, üzerinde yaşanılan an önemlidir, hatta kutsaldır, sahip olunan tüm enerji ve nakdi unsurlar bu an için feda olsundur. babacandır, yeri geldi mi eldeki avuçtakini dost bildiği insana boca etmekten çekinmez, tereddüt etmez, ne var ki kendisinde olmama dostlarında olma durumu belirgin özellik olan savurganlığı nedeniyle daha olasıdır ve vermek kadar yeri geldiğinde "isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü.." sloganıyla istemeyi de bilmektedir. ikna kabiliyeti oldukça yüksektir. bu kabiliyet de karşı cins üzerinde de her vakit etkili olagelmiştir.
    maymun iştahlılık doğal hasletlerinden biridir, çoğu insan için bu özellik hayatı olumsuz kılsa da murat yıldırım için bir avantaja dönüşmüştür. zira bu özelliği sayesinde ait olduğu dünyayı keşfetmek için çok sayıda deneme yanılma yapma şansına sahip olmuştur. örneğin bir yıl boyunca günde on iki saat çalışarak gireceği sınavla genetik vs. gibi elit bir bölümde okumak onun için bir fanteziden ibaret olmuştur. (iyi ki de öyle olmuştur) nitekim zamanında (10 yıl önce) günde on iki saat kesintisiz ders çalışma programı yaparken oluşturduğu programa kayıtsız şartsız bağlı kalma yeminini, daha programın ilk saatinde çiğneyebilmiştir. yeminin çiğnenme nedeni ise gayet basittir, sıkılmıştır arkadaş ve etüt salonunun penceresinden caddede arz ı endam eden cins-i latiflerle ilgilenme gereği hasıl olmuştur kendince. isteyen murat'sa o şey doğrudur ve yapılasıdır, yapılmalıdır. murat yıldırım'ın bir sanat dalında ya da sıradışı bir sektörde sıradışı bir rolle başarılı olacağının ilk sinyali tam da bu noktada gizlidir. belli bir şablona o şablonu kendisi imal etmiş bile olsa sığmayacaktır bu adam. farklı bir kandır aranan, öyle hatrı sayılır bir fakültede sağlam bir eğitim alıp üzerine akademik kariyer inşa edip, bu süreçte tanıştığı, evebeynlerinin tam da istediği gibi cici bir hanım kızla perihan mağden'in "cinslerarası ilişkinin modernleşmesi" 'nde çizdiği türden "light" bir izdivaç yapmak falan değildir. bilinç altı, görünenin öteki yüzü sürekli bunu söylemektedir ama bu arayışın adının konması için zamana ihtiyaç vardır. nihayet yıldız teknik üniversitesi'nde başlayan makine mühendisliği eğitimi esnasında, beklenen açılımlar gerçekleşecektir.
    lakin onun için bu durum sahip olduğu sıradışı zekası ve bitmek bilmeyen enerjisi için bir meşguliyet alanıdır olsa olsa. öyle fazla göz önünde olmaktan, popülaritenin ışıltılı dünyasından pek de hazzetmez, ağır abidir o noktada, o tür hezeyanları olanları da aşağılamaktan geri durmaz.
  • kafasının şeklini ve ses tonunu çok beğendiğim oyuncu. yetenekli ve güzel çocuk,allah sahibine bağıslasın efendim.
hesabın var mı? giriş yap