• netflix'in yeni komedi film projesi.
    başrollerde adam sandler ve jennifer aniston oynayacakmış.
    komediye çok yakışan iki ismin birarada olması beklentiyi arttırıyor.
    jennifer aniston'un ayrılık sonrası ilk projesi olacak. beklemedeyiz.
  • netflix'te yayınlanacak olan, adam sandler ve jennifer aniston'la birlikte luke evans'ın boy göstereceği dizi. * konusu şu ki, yeni evli bir çift balayı için gittiği avrupa'da ölümle sonuçlanan bir suça tanık olması akabinde gelişen olaylar.
  • son zamanlarda amerika'da giderek popülerleşen sosyal aktivite.

    akşam yemeği için bir mekana gidiyorsunuz ve mekanda kurulan bir sahnede tiyatrocular bir oyun oynuyor. sonra oyunun ortasında ışıklar kapanıyor, ortalık kararıyor ve 5-6 saniye sonra ışıklar geldiğinde tiyatroculardan biri yerde yatıyor oluyor. siz de akşam boyunca bir yandan yemeğinizi yerken bir yandan da cinayeti kimin işlediğini çözmeye çalışıyorsunuz. her 10 dakikada bir ortaya yeni bir ipucu çıkıyor ve siz oradaki diğer misafirlerle beraber o ipuçlarını bir araya getirerek cinayeti çözüyorsunuz.

    bunun bir de tur gemili versiyonu var. gemiden güya biri katil ve herkes katilin kim olduğunu çözmeye çalışıyor. tatlı hayat dizisinin son bölümünde de bu işlenmişti.
  • fragmanı çıkan jennifer aniston ve adam sandler filmi.

    ikilinin bir önceki filmi olan just go with it'e bayılmıştım bunu da her türlü izlerim. kafa boşaltmalık türünün iyi bir örneği olursa süper olur ajshdjhdjs.
  • inanılmaz eğlenceli ve güzel bi film
  • açıp aile ile izlenebilecek, çerezlik, keyifli bir film.

    jennifer aniston yıllar geçse de güzelliğinden bir şey kaybetmemiş.
  • içinde jennifer aniston gibi bir varlık barındırdığı için güzel olan film. izlerken bir çok yerde güldüm ve beklediğimden komik çıktı. zaten jennifer aniston çok doğal bi kadın, izlemesi her zaman çok eğlenceli. adam sandler'la da yakışıyorlar. vakit geçirip eğlenmelik komik bi film olmuş.
  • tam bir çerezlik cuma akşamı filmi.

    --- spoiler ---

    ingilizce bilmeyen yarışçı elemanın film boyunca en eğlenceli karakter olması yanında düğümün de onunla çözülmesi bence güzel.
    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    orient express'in farklı bir versiyonu ki zaten sonunda da ona athıfta bulunulmuş.

    hoş bu devam filminin öncüsü de olabilir, bilemedim.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap