• tivibu spor'un yeni, genç spikeri. ses tonu, diksiyonu ve yerinde anekdotlarıyla dikkat çekiyor. yavaş yavaş büyük maçlarda sesini duyurabilir futbolseverlere.
  • genç spor spikeri. tivibuspor'da başladığı kariyerinde kısa sürede hızlıca yükseldi.

    https://www.youtube.com/watch?v=aby3132fvgs

    kim der şu maçı sunan kişinin daha sadece 1 senedir canlı maçları sunduğunu? sanki bir güntekin onay, sanki bir ertem şener.

    aynı zamanda kendisi tam zamanlı diş hekimliği de yapmakta.
  • s sport premier lig spikeri. kaliteli ses tonu, başarılı anlatımı, diksiyonu ve spor bilgisiyle kendisini dinlemek gerçekten çok keyifli. ayrıca diş hekimi/ akademisyen. yolun açık olsun doktor...
  • s sport'un başarılı spikerlerinden.

    bazı spikerler var özellikle onun anlattığı maçı izlemek istersin mesela orkun çolakoğlu gibi. son zamanlarda musa kazım üçüncü de benim için bu kategoriye girdi. anlattığı maçları izlemeyi seviyorum. umarım yıllarca premier lig ve la liga anlatmaya devam eder.
  • iyi spiker de r'leri neden bu kadar yuvarladigini anlamiyorum. hele la liga maclarinda daha da kulak tirmaliyor bu. abi real madrid, real sociedad, villarreal vs. derken niye teksasli gibi telaffuz ediyorsun ki? sen turksun, takimlar ispanyol. ne alaka yani? cok zorlama ve rahatsiz edici oluyor.
  • s sport'tan ayrılmış. kendisini barça maçlarını anlatması sebebiyle çok severdim. hatta barça maçını anlatmadığı bir zaman s sport'a mesaj atmışlığım bile vardır. kulaklarım onu arıyor açıkçası. yolu açık olsun
  • sesinin 2 modu vardır. normal mod ve distortion. maçın genelini normal modda anlatırken gol pozisyonu ve gol olduğunda distortion'a uzanır.

    mülleer... müllerrr... ceza sahasına girdiii... pasını verdiii... musialaaa... iki kişi kapattılar musiala'yı...
    (distortion on)
    musiala vurduuu... kaleci christensen'den harika bir kurtarışşş...
    (distortion off)
    işte pozisyonun tekrarını izliyoruz... yakın mesafeden çok düzgün vurmuş musiala...

    zaten adam dişçiymiş, solunum yollarından, teneffüsten, vibrasyondan falan anlıyor, spikerliğe başlamadan önce çaktırmadan ses tellerine overdrive taktırdığından şüpheleniyorum. 50'sine gelmeden don corleone'ye evrilmemesi için kendisine vocalzone tavsiye ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap