• gece kulübünde çalışan ve sabaha karşı işinden çıkan durağa giden ancak biri polis birkaç kişi tarafından (galiba sarhoşlar) darp edilen aşçı.

    bu şiddet uygulayan polis geleceği etkilenmesin diye serbest bırakılmış. bu aşçının geleceği yok mu?

    ülkedeki asayişin durumunu gösteren adam.
  • yolda yürürken bir grup psikopat tarafından dövülen, burnu ve bacağı kırılan gariban aşçı. dayak atanlar serbest bırakılmıştır.
    unutanlar için haber

    bu adam ayağınin kırıldığı ile kalacak, bu nasıl bir sistemdir, adamin düştüğü durum nasıl bir çaresizliktir? dayısı yoksa gariban ölsün. alın size adalet, alın size kalkınma.
  • sokak ortasında üç beş kendini bilmez canavar tarafından durduk yere saldırıya uğrayan kendi halinde bir insan. bu olaya ne kadar üzüldüm ne kadar sinirlendim anlatamam. adam ekmeğinin peşinde sabaha kadar çalışmış çıkmış evine dönüyor, sebepsiz yere üç beş hayvan oğlu hayvan hastanelik ediyor bu güzel insanı. başka başlık var mı bilemiyorum sözlükte. kanaatimce gündem olması gereken konulardan biri. adamcağız belli ki gariban, arkası yok. ağlamak geldi içimden izleyince haberi. bu kadar basit mi, dağ ayılarının bir insanın hayatını karartması bu kadar kolay mı ya! "aksayarak yürüyorum,çalışamıyorum" diyor adamcağız.
    allah'a havale etmekten bir hal oldum böyle vicdansızlıkları. garibana, torpili olmayana, namusuyla ekmeğinin peşinde koşan insana adalet yok bu ülkede.
    serbest kalmış pislikler. kim soracak garibanların hesabını? kim soracak kendini savunamayanların hesabını?
hesabın var mı? giriş yap