• herhangi bir parti uyesi olmayip, turkiye'nin geleceginin oylaynacagi bu diktatorlik anayasasinda her hayircinin gonullu olarak olmasi gereken durum. kendim bir partinin uyesi oldugum icin zaten her secimde musaitlik gorevi aliyorum. lutfen herkes gonullu olarak bu goreve talip olsun.
  • kulak verilmesi gereken çağrı. demokrasi ile yaşamak istiyorsanız. siz de emek vereceksiniz. bu da bizim kurtuluş savaşımız. vatana, haklarına, özgürlüklerine sahip çıkmak için önce sandığına sahip çık. iki defa müşahitlik yaptım. gözünüz korkmasın. çok keyifli bir serüven ve manevi tatmini çok büyük.

    kendini ve sevdiklerinizin geleceği için emeğinizi esirgemeyin. bu çağrılara kulak verin
  • mutlaka destek verilmesi gereken durum. gönüllü arkadaşlar şimdiden organize olurlarsa, daha iyi olacağı kanaatindeyim. memleket meselesi, bilinçli ve sorumlu davranmalıyız.
  • sözüm ona türk gencinin yerine getiremediği tonlarca ödevine karşın, yapabileceği son bir yardım kırıntısıdır. kesinlikle organize olunup sandık başlarında mutlak suretle gerekli destek verilmelidir. zira sandıklardan son 10 yılda hiçbir adil sonucun çıkmayışı burada bir hinlik döndüğüne daha nasıl bir delalet olabilir.

    işi gücü olan olmayan herkesin sonucu mutlu etsin etmesin bu ödevin yerine gelmesi için mutlak suretle desteklemesi, fiilen katkıda bulunması şarttır!
  • gidelim bekleyelim nöbet tutalım tutmasına da keşke o sayılan oyları ysk ya taşıyan, sisteme girişlerini yapanların başında da müşahitler olsa da adil olabilse.
  • müşahit organizasyonu yapan bir çok sivil toplum kuruluşu var. bence referandumda tüm bu kuruluşların tek bir çatı altında toplanması en iyi ve verimlisi olacaktır. geçen seçimlerden gördüğüm kadarıyla buna ön ayak olacak en büyük ve organize topluluk oy ve ötesidir. oy sayım tutanakların tek bir merkez tarafından toplanması, ysk'nın sitesindeki veriler ile tek tek karşılaştırılmalarının oradan yapılması oldukça önemli.

    son 3 seçimdir sandık başında müşahit ve gezici olarak görev yapıyorum. müşahitlere sahip olduğu haklar ile ilgili eğitimler verilip, referandum günü gönüllü avukatların da desteği ile sıkı takip sonucu hilesiz hurdasız bir referandum geçirebiliriz.
  • levent-4 levent bölgesi için adayım. herhangi bir partiyle ilişkim yok. hayır'lı bir referandum olmasını diliyorum.
  • sandık görevlisi olmayı düşünerek arttırdığım ilan.
  • destek verdiğim oluşum.

    bu seçim herhangi bir seçim değil!
    bu oy herhangi bir oy değil!

    senin, çocuğunun, bu ülkenin kaderini belirleyecek oy bu.
    ve sen verdiğin oyu yalnızca vererek sorumluluktan kaçamazsın. artık değil.
    takip etmek, peşine düşmek, doğru sonucu duyurmak zorundasın!

    zorundayız! başka şansımız yok!

    edit: düzeltme.
  • bir ara desteklediğim partinin ilçe temsilciliğine giderek müşahitlik için başvurumu yapacağım.

    herkese de bunu tavsiye ederim. ya da bu işi yapan sivil toplum kuruluşlarına başvurmalarını tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap