• galatasaray taraftarının sayıca fazla olması ve buna paralel olarak gerek ekşi sözlükte gerek diğer sosyal medyada hayli etkin olmaları ile musleranın başarılarını abaratarak lanse etmeleri sonucu ortaya çıkan durumdur.

    asla musleranın başarılarını küçümsemiyorum. muslera beğendiğim ve takdir ettiğim bir oyuncudur, iyi kalecidir. ancak dünkü galatasaray-alanyaspor maçından sonra musleranın başlığına 500 civarı entry girilmiş. muslerayı alex ile kıyaslayanı mı ararsın, heykelini dikelim diyeni mi ararsın hepsi var başlıkta. bunun tek nedeni maçın kazanılmış olmasıdır. fenerbaçenin real madrid ile oynadığı hazırlık maçında altay bayındır da efsane kurtarışlar yaptı ama maç kaybedildiği için ve fenerbaçeli taraftarlar sosyal medyada etki olamadığı için kimse altay'ı konuşmadı.

    unutmayalım ki eğer dün gece maç hasbelkader berabere bitse bugün kimse muslera'yı konuşmazdı, tıpkı galatasaray'ın real madrid'den iki defa 6 gol yedikten sonra musleranın konuşulmadığı gibi, tıpkı arsenal, dormund maçlarında galatasarayın 4'er 4'er yedikten sonra musleranın konuşulmadığı gibi.

    şunu da eklemek gerekir ki yayıncı kuruluşun özet sayfasından maçı izlediğim üzere dün oynanan alanyaspor maçında musleranın kurtarış sayısı sadece 4.
    yetmez mi diyeceksiniz? farkında mısınız bu adamın mevkisi kalecelik. yani bırakında 4 pozisyonu kurtasın. adamın işi bu zaten. 4 pozisyon kurtardı diye gelip pazar sabahı muslera başlığında 500 entry giriliyorsa bu kadarı abartıya girer.
  • başlığı açanın gerizekalı olması.
  • torbacılık iyi gelişti memlekette ne mallar var
  • bir fenerbahçeli olarak söylüyorum:

    muslera, türkiye'ye gelmiş en büyük kalecidir. konu ise tartışmaya kapalıdır.

    illa öbür kaleciler ile karşılaştırma yapacaksanız, muslera'nın kötü olduğu bir sezon seçin ve diğer kalecilerin iyi sezonları ile kıyaslayın. belki o zaman kabul edilebilir bir şey yapmış olursunuz.

    nokta.
  • iyi olsaydı türkiye’de ne işi vardı. ligimiz mahalle takımlarından hallice. böyle olunca da biraz varlık gösteren, süper topçu sayılıyor.
  • adam şampiyonlar liginde gelenden 6 yiyor diye gelmiş aklınca tespit yapmış. yanlış bilmiyorsam muslera bu sezon şampiyonlar liginin en çok kurtarış yapan kalecisi.

    takımın bok gibi futbol oynaması, savunmanın leş gibi olması muslera' nın iyi bir kaleci olduğunu her türlü pekiştiriyor. galatasaray maçlarını izlerseniz bu savuma hattıyla ligde en az gol yiyen takım olmasını sadece ve sadece muslera' ya borçlu olduğunu görürsünüz.

    bakın size bir tavsiye, muslera için balon kaleci diyen fenerbahçeliler ile muriqi için balon forvet diyen galatasaraylıları engellerseniz okuduğunuz yorum kalitesi yüzde seksen artar.
  • ortada abartı bir durum varsa tamamen muslera'nın abartmasıdır.

    26 yaşında geldiği süper ligde 33 yaşında olan muslera neredeyse her sene en az gol yiyen kalecilerin arasına girdi, 19 maç gol yemeyerek rekor kırdı. istatistik olarak üst düzey performans sergiledi.

    rakamları bir kenara bırakırsak geldiğinden beri kazanılan şampiyonlukların yarısını muslera'ya yazabiliriz.

    simoviç, taffarel, mondragon gibi unutulmaz kaleciler gördü galatasaray taraftarı ama muslera bunların fersah fersah ötesinde. gittikten sonra yeri doldurulması çok ciddi zaman, başarı ve para kaybına neden olacak.
  • galatasaraylı olmadığım halde yanlış bulduğum önerme.superligde açık ara en iyi kaleci.ama avrupa'da emin değilim
hesabın var mı? giriş yap