• anfas yonetim kurulu baskani.
  • kanal a'da katıldığı görüş farkı programında orhan pamuk için "iyi romancıdır, ama siyasi görüşleri basit, ilkel, acemi, bilgisizce, neon ışıkları altında söylenmiş sözlerden oluşuyor" demiş gümüşhaneli insan. gümüşhane'nin çalık köyü'ndendir.
  • "12 eylül’den hesap sormaya karşı çıkan vatanseverim demesin" demiş anayasa değişikliği referandumu hakkında.
  • an itibarıyla deniz bölük başı'yı cnntürk ekranlarında darmadağın eden adam. o ne cevval konuşmadır, o nasıl bir cedel yeteneğidir. valla bölükbaşı'nın yerinde başkası olsa görevinden istifa eder, inzivaya çekilir, hayatla bağını koparırdı. durulmaz bu adamın karşısında...
    edit: aha valla ölümcül vuruş yaptı "mhp böyle alkol kontrolsuzlarının hurdalığı haline geldi" dedi. bölükbaşı'na dedi. reklama girmek zorunda kaldılar. yaman adam vesselam...
  • cnn türk ekranlarında hayret ve dehşetle seyrediyorum şu anda. mahalle kabadıyısı üslubuyla konuşan, küfür eden, hakaret eden, tehdit eden, zırvalayan, saçmalayan zavallı bir adam. devlet bahçeli'ye "hayatımda ilk kez olmak üzere" bu gibi adamlarla partisinin ilişiğini kestiği için saygı duydum.

    not: tayyip erdoğan'ın bulduğu solcu müttefik dsipliler ise, eski ülkücü müttefikler de bu adam gibiler olur işte. şaşırmamak lazım aslında.
  • kendisiyle aynı tartışma ortamında olmak isteyeceğim son kişilerden biridir. aynı yahut karşıt tarafta olmak farketmez bence.
  • karşısına mhp'den bir genel başkan yardımcısı -deniz bölükbaş- çıkıyor, ve bu adam, devlet bahçeli'nin hareketin müsveddeleri dediği adamlardan biri "sen daha dün geldin partiye, ülkücülük sana mı kaldı" diyebiliyor. ve bunu demekte son derece haklı. mustafa çalık ve "hareketin bilge lideri sayın doktor devlet bahçeli'nin" hareketin müsveddeleri olmakla suçladığı kişiler, her haliyle deniz bölükbaşı'ndan da, oktay vural'dan da, cihan paçacı'dan da, tunca toskay'dan da, mehmet şandır'dan da, ümit şafak'tan da, hatta devlet bahçeli'den de daha fazla mhp hakkında konuşma hakkına sahip kişiler. hepsinden daha fazla mhp'yi doğru okuyabilen kişiler.

    öyle bir hale getirdiniz ki partiyi, partinin yıllardır önünden geçmeyen adamlar bile mhp ve ülkücü hareket hakkında daha doğru laflar ediyor, daha doğru konuşuyor. lan bırakın eski ülkücüleri, akp genel başkan yardımcısı sıfatını haiz bülent arınç bile sizden daha fazla davaya hizmet ettiğini iddia etse gıkınız çıkamaz lan. manisa'da kaç tane ülkücünün avukatlığını para almadan yaptı adam, siz ne yaptınız?

    bırakın hareketin eskisi olmakla bile övünenleri, bir türlü yenisi bile olamayan sizler, dyp'den kopyaladığınız yönetim kadrosuyla siz yönetim kurulu, il başkanlarına kadar hepiniz, bırakın partiyi gidin. ocaktaki çocuklar daha güzel yönetir partiyi.
  • tanıtma fonundan destek aldın deyip kendisine meydan okuyan deniz bölükbaşı pısmış ve bu adamın karşısına çıkamamıştır. dün demiştim yaman adam vesselam...

    edit:cnntürk'te er meydanı açılmış. heyt bre hey. mustafa bey
  • mhp'den nemalanamamış birçok tip gibi, akp'nin dümen suyuna girmiş, herhangi bir akp yöneticisinden farklı tek kelime etmeyen, alçak dağları ben yarattım havasında dolaşan, mhp bana yar olmadı kimseye olmasın zihniyetinde biri.

    bunun gibilerden şurada da söz ettim: (bkz: büyük birlik partisi/#20274291)
hesabın var mı? giriş yap