• olağanüstü bir fizik hocasıdır. ofisinde özel ders verir. aynı zamanda inanılmaz komik, derslerde muhakkak fıkralar anlatan, mükemmel bir insandır. şiddetle tavsiye edilir.
  • abiler abiler abiler diye diye beynimin etini yiyen enteresan bir adam.zorla güzellik olmaz hocam gelmiyorum yatılıyada etütünede..allah şimdiki öğrencilerine yardım etsinn..iskenderun fem dershanesinin harikulade fizik öğretmeni :) zuhahah
  • uzman doktordur, gastroenterolojide parlayan bir yıldızdır. iyi ki böyle doktorlar da halen varlar.
  • (bkz: #36377637)
  • 23 mayıs 2015 tarihinde yapılacak seçimli galatasaray genel kurulu'nda başkan adaylığını açıklayan galatasaray spor kulübü genel kurul üyesi.

    --- alıntı ---

    mustafa cengiz kimdir?

    1949 yılında gaziantep nizip’de doğdu. ilk ve ortaöğretimini nizip’te, lise öğrenimini gaziantep lisesi’nde tamamladı. ankara üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi’ni (mülkiye) bitirdi.

    ülkenin tarımsal modernizasyonunda kilit faktör olması amacıyla kurulan 40 bin tarımsal köy kalkınma kooperatifi merkez birliği (köy-koop) kuruluş ve özellikle dış ticaret oluşumunda kurucu uzman olarak çalıştı.

    daha sonra eski yerel yönetim sonra içişleri bakanlığı vesayetindeki 670 belediye’nin merkez iktisadi kuruluşu tansa (tanzim satışlar) ilk ve son genel müdürü olarak, o dönem 3 hükümetle çalıştı.

    iktisadi hayata belediyelerin kamu yararına olumlu ürün ve fiyat düzenlemesi olarak kurulan tansa da 28 yaşında ülkenin o dönem kamudaki en genç genel müdürü oldu.

    12 eylül darbesi sonrası kamu’dan ayrılarak, özel sektörde dış ticaret alanında arapça da öğrendiği orta-doğu’da yoğun olarak çalıştı.

    1990 yılından bu yana petrol, akaryakıt sektöründe kendi şirketleri ile faaliyet göstermektedir.

    petrol sektöründe tabgis (türkiye akaryakıt bayiileri ve gaz işverenler sendikası) genel başkanlığı yapmıştır.

    ito petrol meslek komitelerinde sektör temsilciliği yapmıştır.

    galatasaray spor kulübü, mülkiyeliler birliği, istanbul mülkiyeliler vakfı, ito, büyük kulüp, tüyak (türkiye yangınla mücadele vakfı kurucu) üyesidir.

    divan kurulu tarafından görevlendirildiği galatasaray spor kulübü tüzük tadil komisyonu üyesi olarak, tüzüğünün günün koşullarına uyum düzenlemesinde galatasaray divan’ı tarafından görevlendirilmiş ve komisyon olarak tüzük tadil çalışmalarında bulunmaya devam etmektedir.

    ingilizce, fransızca ve arapça bilen mustafa cengiz evli ve bir çocuk sahibidir.

    http://gss.gs/1682814

    --- alıntı ---
  • galatasaray'ın yeni ünal aysal'ı olmaya aday gibi gözüken başkan adayı.
  • inek bayramını organize eden fes-kom'a katkılarını hatırladığım, galatasaray başkanlığına çok yakışacak mülkiyeli abimiz.
  • galatasaray'ımızın yeni başkanıdır.

    ideolojisi, geleceği görmesi ve vaat ettiği şeyler ile gönüllerde taht kurmuştur.

    kendisinin, ünal aysal'la birlikte galatasarayın başına gelmiş en geniş vizyonlu yönetici olduğunu düşünüyorum.

    hayırlı olsun başgan.

    konuşması şöyledir,

    - a l ı n t ı d ı r -

    "galatasaray ın sorunları açık ve net. kötü mali, idari yönetim ve müsrif transfer politikaları nedeniyle galatasaray bir çıkmaza doğru gitmektedir. amatör şubeler bir altyapı, yetiştirme, eğitme ve değerlendirme olmak yerine bir masraf yapısı bir kangren şeklinde yönetilmektedir! sadece son 3 yılda amatör şubelerdeki zarar 180 milyondur.. 10 yılda oluşan 831 milyon borcun temel nedenlerinden biri adı amatör kendi profesyonel şubelerdeki inanılmaz harcamalardır!..yıllık 400 milyon cirosu olan galatasaray'ın ın yıllık zararı 183 milyon tl dir! cironun yüzde 45 i zarar!.. dünya da hiçbir yerde örneği yok bu garabetin!"
    mustafa cengiz, sarı kırmızılı kulübün yıllardır aynı kişiler tarafından yönetildiğine dikkati çekerek, çözüm önerilerini de şöyle sıralıyor. " çözüm açık ve net! galatasaray kendi oligarkını, şeyhini aramaktan vazgeçip öz kaynaklarına dönmelidir!..

    varlıklı insanları para verecek umuduyla getirip galatasaray'ı bir semt, mahalle takımı haline getiren zihniyet camiaya egemen olmamalıdır.. oligarklardan parasal destek beklentisi camia nın kendi içindeki dinamik ve dayanışma duygusunu öldürmektedir.

    oligark yönetiminde camia kendisi kulübe sahip çıkmamakta, her şeyi oligarkdan beklemek de camia da paylaşma, sahiplenme, destek olma, aidiyet duygusu yok olmaktadır! bu nedenle camia güvenilir, dürüst, faziletli, akıllı , vizyon sahibi cesur yüreklerce yönetilmeli..

    israf derhal son bulmalıdır.. bizim yönetimimizde; özkaynaklar gerek taraftar, gerek maddi duran varlıklar temelinde an akılcı, yararlı ve kalıcı biçimde kullanılacaktır!.. tüm şubeler yek diğerinden bağımsız otarşik(kendine yeter) yapı içinde yönetilecektir!.

    mali açıdan 3 yıl içinde her dalın bütçeleri denk hale getirelecektir. altyap kesinlikle üretici, yetiştirici verimli hale getirilecektir!

    galatasaray ahbap çavuş, yetersiz ve yeteneksiz nepotist(hemşerimci) zihniyetin esiri olmayacaktır! galatasaray cüsse ve cesametine uygun cesaret ve etkinlikle temsil edilecektir!

    tüm branş ve sektörlerde "gönüllü komiteler" kurulacak ve galatasaray’ın potansiyeli sportif,mali, idari,hukuki, amatör dallarda fiilen aktive edilip, etkin biçimde harekete geçirilecektir.
    devletle, kurumlarla kavga etmeden saygı ve anlayış çerçevesinde sorunlar çözülecek, özellikle amatörlerde devlet desteği sağlanacaktır!"

    - a l ı n t ı d ı r -
  • şu an gs tv'de soruları yanıtlıyor.

    http://galatasaray.com/
  • hitabeti vasat, diksiyonu kotu fakat kendisine kultursuz demek haksizliktir. son derece saygin, zeki, donanimli ve analiz yetenegi yuksek bir sahsiyettir. en onemlisi son mali kongrede soyledigi bir soz vardir kulubun ic dzmokrasisiyle ilgili, son derece onemlidir: "baskanlar degisiyor ama burada son 20 yilin yonetimlerine bakin, hep atni isimler var. hicbir arkadasimi kisisel olarak elestirmem fakat buradan ders cikarmak gerekir" minvalinde bir soz.

    simdi gidin dursun ozbek'in listesine bakin, mustafa cengiz'e oy vermeye ikna olursunuz.
hesabın var mı? giriş yap