• bbp genel sekreteri. kendisi süheyl batum için "anayasa hukuku profesörü olan bu şahsın kendi alanıyla ilgili hangi eserleriyle bu unvanı aldığını da çok merak ediyorum." demiştir. şimdi eğitimlerine bakıyoruz.

    büyük birlik partisi genel sekreteri mustafa destici, 1966 yılında eskişehir’in günyüzü ilçesinde doğdu. ilk tahsilini günyüzü ilçesinde, orta ve lise tahsilini ankara merkez imam hatip lisesi’nde tamamladı.
    1988 yılında ankara üniversitesi ilahiyat fakültesi’nden mezun olan mustafa destici, 1993 yılına kadar öğretmenlik yaptı ve gazi üniversitesi sosyal bilimler enstitüsü’nde felsefe tarihi üzerine yüksek lisansını tamamladı.( kimlerin felsefe öğrettiğini görüyoruz bize.yazık)
    şimdi ise o laf attığı süheyl batum'un eğitimine bakalım:

    orta ve lise öğrenimini (1966-1975) galatasaray lisesi'nde tamamladı.
    1979 yılında paris i panthéon - sorbonne üniversitesi hukuk fakültesi'ni bitirdi. 1980’de istanbul üniversitesi'nde anayasa hukuku kürsüsünde asistanlık yapmaya başladı. 1985 yılında " siyasal katılma aracı olarak referandum " konulu tezi ve ‘pekiyi’ derecesiyle doktor, 1990 yılında "avrupa insan hakları sözleşmesi ve türk anayasal sistemine etkileri " başlıklı teziyle doçentlik unvanını aldı.
    1996 yılında " avrupa insan hakları mahkemesi ve türkiye " isimli teziyle galatasaray üniversitesi hukuk fakültesi’nde profesör ünvanını aldı.

    bir insanı seversin sevmezsin. bu senin seçimindir ama birinin eğitimine bok atarken insanın dönüp kendisine bakması gerekir. kimin eğitiminin muallakta olduğu nasıl olup da felsefe yüksek lisansı yaptığı kendisine ivedilikle sorulmalıdır. ve tayyip erdoğan'a katılıyorum türkiyede gerçekten ayaklar baş başlar ayak gibi davranıyorlar.
  • numan kurtulmuş'un akp'ye geçişini görünce yerinde duramayan, "beni de alın, beni de alın" diye yırtınan parti başkanı.

    ülkemizin "önemli" bir partisinin genel başkanı olarak internet medyası ile de yakından ilgilendiğini "bazı internet sitelerinde birleşmeye sıcak bakmadığımız yönünde asılsız haberler yapıldı. bu bilgiler tamamen asılsızdır" açıklamasıyla teyid eden "bilge lider".

    "arkadaş! insan niyetini bu kadar da açık ettirmez" dedirten büyük insan.
  • şehit cenazesinde ağzının payını alan tabela bir partinin genel başkanı.

    "bbp genel başkanı mustafa destici, partisinin eskişehir il başkanı ahmet namık akdoğan ile birlikte cenaze töreni başlamadan önce reşadiye camisi bahçesine gelerek şehidin anne ve babasına başsağlığı diledi. destici, cenaze namazının başlamasını beklerken yanına yerel televizyon muhabiri bir kadın gelerek şehitler ile ilgili açıklamada bulunup bulunmayacağını sordu. açıklama yapacağını belirten destici bir kaç metre yürüyerek avlunun giriş kısmının yakınında basın mensuplarına açıklamada bulundu. bu sırada cami bahçesinde kendilerine ayrılan yerde duran şehidin babası yılmaz yıldırım yanındakilere, bbp genel başkanı destici’yi kastederek "siyasi şov istemiyoruz. açıklama yapacaksa gidip başka yerde yapsınlar" dedi."
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21273712.asp
  • bugün tandoğan meydanındaki parti mitinginde, doğu ve güneydoğu anadolu'da hizmet veren öğretmenlerin büyük çoğunluğunun terörist yetiştirdiğini öne sürerek zaten zor bir ortamda çalışan o insanları zan altında bırakmış bbp genel başkanı.

    http://www.cnnturk.com/….sozler/675181.0/index.html
  • aykırı sorularda hem başbuğa hem de bahçeli'ye göndermede bulunmuştur.
    başbuğa dehap destekli shp'ye destek vermezdik diyerek
    bahçeli'ye aponun idam kararından dolayı.
  • ertuğrul gazi'yi anma ve söğüt şenliklerinde kendisine akpli belediye tarafından konuşmacılar arasında yer verilmemiş büyük birlik partisi genel başkanı.

    geçmiş yıllarda aldığı olumlu tepkilere istinaden akp kimden korktuğunu açıkça belli etti.
  • bugün koşa koşa meclise gidip sonradan türbana giren kadın vekilleri tebrik kuyruğuna giren şahsiyet.
    aslında iktidarın stepnesi olmak için bu kadar yanıp tutuştuktan sonra, varlığının herhangi bir anlamı kalmayan partisini kapatıp akp'ye yamalanma durumlarını bir an önce resmiyete geçirseler hiç fena olmaz.
  • anj itibariyle habertürk'te fatih altaycığın programında olan büyük birlik partisi genel başkanı.
  • son zamanlarda cemaat operasyonlarının bir parçası olduğu iddia edilen büyük birliğin genel başkanı. ama kendisi buna şiddetle karşı çıktı altaylı'nın programında. cemaatın mücadelede geriye düştüğüne kanaat getirdi heralde. tayyip'in kolay kolay devrilmeyeceğini düşündüğü için de vakit kaybetmeden manevraya başladı.
  • siyasi hayatının devamını plan, proje ve tecrübesine değil gündelik ittifaklara bağlayan, parti lideridir. bir erkan mumcu, mehmet ağar gibi kendisine nispetle karizmatik liderlerin dahi esamesinin okunmadığı bir iklimde bu vizyonsuzluk ve geleneksel muhafazakar–milliyetçi tabanda yükselttiği öfke ile bir mevkii kazanması zor görünüyor. bir gün kendisine istikbal vaaddden yapılar galip gelmiş olsa dahi bu haliyle dış kapının mandalı olmaktan öteye gidemeyeceğini tahmin etmek zor olmasa gerektir.
hesabın var mı? giriş yap