• akp grup ba$kanvekillerinden biri. öyle bir laf etmi$ ki, hükümetten ho$nut olmayan memura "$u güzel ortamı bozuyorsun" demi$ gibi: “memurlar, aynı sahada çalı$an, aynı hedefe ta$ atmaya çalı$an arkada$larımız birbirini 1980 öncesi gibi ‘ye$il parkalılar, favorisi l olanlar, bıyıkları a$ağı sarkan, bıyığı dudağına gelmiyor’ diye $ekilciliğe döndüğü takdirde türkiye’nin yakaladığı $u güzelliği kaybetmekle kar$ı kar$ıya kalırız.”

    ek$i haber ajansı güllük güllistan'dan bildirirken, fonda beni kategorize etme çalıyordu.
  • ak parti' nin profiline gayet uygun, sozleri agzina yakisan bir insan.

    http://www.milliyet.com.tr/…=518999&date=20.04.2008
  • son söyleyeceğimi başta söylüyorum, ırkçı ayrımcı hatta ve hatta bölücü bir açıklamada bulunmuş kişidir. aynı şeyi farz-ı misal bir balıkesir milletvekili hakkında söylemeyeceğinden adım gibi eminim. hadi şunu gel itiraf et elitaş, biraz ırkçı mıyız? "kamer gence el sürmezler,el sürerlerse elleri kirlenir" lafı size hangi tarihi pratiği hatırlatıyor? muhafazakar sunni-türk( kanal ismi gibi oldu) yığın zihniyetin tezahürü olduğunuz gerçeğini ve tam da temsil ettiğiniz aynı yığınların vakailiği ve vekilliğini hatırlatıyor.

    vs. hatırlatıyor vs.

    üstelik yönetiminde olduğunuz rejim için ciddi bir tehlike de yaratıyorsunuz. halkın karşısında temsili demokrasinin olmazsa olmazı vekillik görevinin ve vekillerin değerini iki paralık ediyorsunuz.

    tayyip beyin önümüzdeki seçimlerde tunceliyi hedef göstererek "her ilde başarımız var tuncelide yok, orayı da alabilmeliyiz" sözleri var. mecliste parti arkadaşlarınızın neden olduğu olay ve sonrasında yaptığınız açıklama ile şimdi tunceliler bağırıyor " siz tunceliye nasıl gireceksiniz?" diyor.

    hem bulunduğu meclisin sözde temsil ettiği anadolu halklarına, hem sahip olduğu rejime hem de partisine zararı olan bu sözleri için kendisine tuncelide akp yi görmek istemeyen bir dersimli olarak sevgilerimi yolluyorum. anladınız siz onu,dimi?
  • ''orada, kamer genç dediğiniz zat, şahıs, yaratık, meclis kürsüsünden hiç milletvekili adabına yakışmayan konuşmalar yapıyor sekiz aydır.'' diyerek; milletvekili adabına olmasa da akp adabına, kültürüne yakışır bir açıklamaya imza atmıştır.
  • başlığı altına yazılan herşey dilibelası olan ve fakat hala çevresinden (bana arkadaşını söyle) "abi kendine bir çeki düzen ver" uyarısı almayan kişi.
    bu kez de "allah belasını versin" diyerek meclis kürsüsüne bir çentik daha atmıştır.

    haberin tamamı için:
    http://www.milliyet.com.tr/…ela okuyan vekil&ver=62

    (bkz: üslup)
    (bkz: adap)
    (bkz: terbiye)
    (bkz: makam)
    (bkz: yakışmak)
  • kim haklı ? adlı programda, şahin mengü, tuncelideki yardım(!) olayları ile ilgili yorumlarını yaparken sürekli sosyal devlet temalı bir şeyler söylemeye çalışan milletvekili. sosyal devletin aç bırakıp sonra doyurmak olmadığının hatırlatılması üzerine " ee türkiye cumhuriyetini biz kurmadık ki" gibisinden ultra fantastik bir cevap vermiştir.
  • gensoru görüşmelerinde çıkan tartışmalar üzerine bülent arınç ile birlikte güldal mumcu'nun odasına giden, hızını alamayıp mumcu'nun üzerine yürümeye kalkan akp grup başkan vekili. mumcu'ya sarhoşları kürsüye çıkartıyorsunuz diyen arınç, bunun üzerine mumcu'nun üzerine yürümeye kalkan elitaş; mhp milletvekili katip üye murat özkan engel olmuş. partiden bağımsız söylüyorum - kraldan çok kralcı budur işte. hale bak.

    http://www.hurriyet.com.tr/…em/13669784.asp?gid=229
    http://www.radikal.com.tr/…03.02.2010&categoryid=78
  • ak parti grup başkanvekili mustafa elitaş, dün tbmm'deki "bıyık karakteristiği bağlamında inönü ve hitler korelasyonu" konulu müthiş tartışma esnasında kamer genç'in ardından "sataşma" olduğu gerekçesiyle söz aldıktan sonra şunları söyledi:

    "(kamer genç'i kastederek) sayın başbakan'ın yaptığı konuşmayı, eleştirmek konusunda ne senin hakkın var ne de haddin var."

    "milletin yüzde 47'lik oyla zirveye getirdiği bir partinin genel başkanı hakkında, yakışıksız bir şekilde, faşizan bir partinin genel başkanı ile bağlantı kuruluyorsa, verdiği cevaplar karşısında da her türlü siyasi kişiliğin eleştirilmesini beklemek mecburiyetindesiniz."

    "ismet inönü, kurtuluş savaşı sırasında verdiği mücadele ile bir kahraman olarak tarihte yerini almıştır, ancak inönü'nün 1950 yılından itibaren siyasi bir kişiliğe sahiptir ve bu nedenle eleştirilebilir."

    sayın mustafa elitaş'ın sözlerinden aşağıdakilerden hangisi çıkarılamaz? ("çıkarılamaz" sözcüğünün altı çizili)

    a) inönü 1950 yılından itibaren siyasi bir kişiliğe sahip olduğu için herkes tarafından her şekilde eleştirilebilir.
    b) erdoğan'ın yaptığı konuşmaların eleştirilmesi belirli bir zümrenin elindedir, o zümreye dahil değilseniz haklarınız ve haddiniz konusunda direkt olarak meclis kürsüsünden uyarılırsınız.
    c) %47 oy ile seçilmiş bir partinin genel başkanı hakkında (başbakan falan değil ha, ak parti'nin genel başkanı hakkında diyor kendileri) doğruluğu tartışılabilecek bir eleştiri getiriliyor ise, aynı genel başkan tarafından her türlü siyasi kişiliğin makul, yahut haddini aşan şekilde eleştirilebilmesi sanki sihirli bir değnek değmişcesine bir anda rasyonelleşiverir.
    d) ak parti genel başkanı haksızlığa uğradığını düşündüğü zaman herkesi her şekilde eleştirebilir, fakat yine aynı halkın aynı meclise getirdiği kamer genç gibiler eleştiri yapacak olur ise meclis kürsüsünden hadleri bildirilir.
    e) ülkemiz de ak parti döneminde çok demokratikleşti yahu eheh.
  • 3 çocuk sahibi.
  • ironi kralı.

    canan arıtman'ın kadınlar gününde yaptığı protestoya şu tepkiyi vermiş.

    --- spoiler ---

    "sayın başkan. hanımefendi hanımefendilik yapsın, hanımefendiliğini bilsin, hanım gibi davransın.
    tornadan çıkma gibi olmasın.
    talimatlarla iş yapmasın.
    ayıp."

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap