• "atası hakkında böyle konuşan anası hakkında da böyle konuşabilr mi acaba?" sorusunu sormaya vesile olabilecek bir saçmalayış.
  • mustafa kemal atatürk dönme değildir. (bkz: sabetaycılık)

    annesi gayet dindar bir kadındır.
    ayrıca kendisi de müslümanlık konusunda çok büyük araştırmalara sahiptir.
    ayrıca ilk kez türkçeye çevirttirenin de kendisi olduğu söyleniyor.
  • hiç araştırmadan yazdığı belli olan bir yazarın fikir fırlatması. mehmet ali öz diye bir isim var. az bak biraz kimmiş, ne yapmış.

    atatürk, yahudi, mason kelimelerini aynı cümlede kullanan hiç kimseyi ciddiye almamak gerekir. siyasal islam'ın pisliklerini yemeyin.

    edit: tembel reis'in isteği üzerine mehmet ali öz'ün atatürk'ün soy kütüğü üzerine yazdığı kitabını paylaşıyorum. okuyun, okutturun lütfen.

    link
  • bilerek ve isteyerek ortalığı karıştırmak isteyen yazar beyanıdır. amacında hin olmayan insan, başlığı "mustafa kemal atatürk'ün devşirme olma ihtimali" şeklinde daha yakışıklı bir kelime seçer. bu şekilde neyin amaçlandığı çok belli.

    ha unutmadan;

    (bkz: başlıklarını engelle)

    zamanı gelecek, başlıkları engellenen siz troll olduğunu zanneden ilkokullu bebeler kendi kendinize konuşup konuşup duracaksınız. at sidikleri sizi.
  • sadece ilk 2 ve son 2 cümleyi okudum.

    anladığım kadarıyla başlığı açan yazar, hem çok araştırmadığını, hem de sadece bir ihtimal olduğunu belirtip üstüne kafasının da karıştığını söylüyor, zaten buraya kadar trol olmanın her özelliğini bünyenizde bulundurduğunuzu kanıtlıyorsunuz.

    bu kapsamda; (bkz: başlıkları engellenecek büyük aktroll listesi)'ne eklendiniz sayın yazar, bay bay...
  • (bkz: engelleyin orospu çocuğunu)
    yahudilik anneden geçer. zübeyde hanım da gayet dindar bir insandı. ilgi çekmek için ilgi orospusu olmaya gerek yok.
  • olmayan ihtimal.

    buyrun atatürk'ün şeceresi.

    edit: ya oğlum ne mal insan evlatlarısınız amına koyim insan mısınız ne boksunuz onu da anlamadım ya. tek yapabileceğiniz iş böyle sağa sola küfretmek işte. adam iyi veya kötü niyetli bir şeyden bahsetmiş amına koyim anca laf ebeliği yapın, bir konuda fikri olmayan verecek cevabı olmayanların konuşması yasaklansa keşke.

    ps: adam ateist bu arada ne dönmesi?

    (bkz: #58988603)
  • bir düşün artık şu adamın yakasından be vicdansızlar
  • dönme olup olmadığını bilmem de dönerse hakkında atıp tutanların topunu sikecek onu biliyorum.
hesabın var mı? giriş yap