• afganistan ve iran'da da görülen gerçekliktir.

    halk demokrasi istememiş, başlığı açan islamcı trol gibi "ecdadının" değerlerini istemiş ve sonuç ortada.

    ha bu trolleri o ülkelere yollasan, bir hafta sonra türkiye'ye depar ata ata kaçıp, ilk gördükleri dövmeciye girip kollarına "mustafa kemal atatürk" imzalı dövme yaptırırlar.
  • tutmamasının demeyelim de bozulmaya başlamasının sebebi sen ve senin gibi ecdadını arap zanneden geri kafalı zihniyet. siz gidince düzelir hızlıca merak etme. din dündür bigün bugündür
  • hangi ecdat? saray mı? padişah mı? osmanlı soyu mu? sen kendini nerede görüyorsun? saraydan mısın? götüm. ecdadıymış, lan seni sarayın 5km yakınına yaklaştırmazlardı, sakal bıraktın diye kendini osmanlı mı görüyorsun?

    tutmamış, mustafa kemal miş! mustafa kemal atatürk koçum o, senin ahmedine mehmedine benzemez, sayesinde bu ülke ayakta.
  • atatürk devrimleri gayet de tutmuştur. elinizdeki tüm imkanlarla 100 senedir laik demokratik türk cumhuriyetini yıkamadınız. en son baktınız ki türk halkı atatürk'ten vazgeçmiyor, dışarıdan islamcı ithal edecek kadar da alçaldınız.

    çok değil 1 sene sonra türk milleti sizin zihniyetinizi siyaset sahnesinden bir daha geri dönemeyeceğiniz şekilde silecek. bu sefer yok ordu darbe yaptı, yok bilmemne oldu deme bahaneniz, mağduriyetiniz falan da olmayacak.

    evet atatürk çok uyarmıştı ama bizim millet yaşamadan görmeden anlamıyormuş demek. neyse ki sizin gibi dini ve vatanımızı çıkarlarına alet eden kimlik siyaseti üzerinden prim kasıp milletine değil arkaplanda kendi yandaşlarına hizmet edenler sayenizde "bunlar müslüman adamlar, çalmazlar" diyen insanlar da artık gerçeği görmeye başladı. sürekli dinden, imandan, vatandan bayraktan bahsedenlerin vatandaşın hassasiyetlerini suistimal ettiğini nihayet fark etti. özellikle de gençler ve sonraki nesilleri tamamen kaybettiniz. artık daha kimse sizin palavralarınıza inanmayacak.
  • halkın kazanımların bedelini ödememiş olması ve cehalettir. cehaletten kastım sadece anadolu cehaleti değil, en iyi üniversitelerdeki akademisyenlerin de icinde bulunduğu bir cehalettir.
  • herkesi adam yerine koyduğu içindir. bu arap sevici yobaz sürüsünü hitler gibi gaz odasına tıkayıp öldürmediği içindir.
  • maya bizde tuttu, sizde tutmadıysa suçu emdiğiniz sütte arayın.
  • arap taşağı yalamayı sevenlere hiç bir devrim tutmaz.(bkz: ağzı doluyken başlık açmak)
  • yanlis tespit. tutmus ki mesela herkes bugun sapka takiyor. batılilastik farkında degil misiniz ısvecli ingiliz amerikan olduk lan. onlar da bizi kendilerinden görüyor hic ayırmıyorlar sağolsunlar.
  • yatırıp sikseler bile eğitilemezsiniz. gerçek sebep budur.
hesabın var mı? giriş yap