• soyadı gibi birşey
  • 5g-hemoglobin ilişkisi adlı yazısıyla cehalette yeni bir çığır açmış şahıs

    bak köşe yazarlığı yapma demiyorum hobi olarak yine yap ama az kenarda oyna, kıt bilginle kenardan köşeden duyduklarını birleştirip uyduruk komplo teorilerini etrafa yayıp kafa karıştırma
  • samimi bulduğum araştırmacı bir abimiz.. özellikle simya ilmiyle ve frekanslarla ilgili görsel deneylerle kanıtladığı güzel çalışmaları var. (bkz: kürşad berkkan) ile yazdığı sırlı dualaradlı bir adet kitabı da mevcuttur
  • (bkz: manna) dolandırıcısıdır. çok kişiyi dolandırmıştır. dikkat edilmesi lazım.
  • beyaz tv‘de türker akıncı‘nın sunduğu ne var ne yok diye bir programda gördüğüm paganizm, okültizm, hüllümünadi, tapınak şövalyeleri ile kafayı bozmuş bir arkadaş.

    an itibariyle ümit özdemirile birlikte fox tv‘deki maske kimsin sen ile ilgili konuşuyorlar.

    ben bu iki arkadaşa ve bu tip meselelerle kafayı bozmuş olan ve bozacak arkadaşlara naçizane tavsiyem: güzel kardeşim bunlarla ilgili okumanız, kritik etmeniz hayatınızda bir değişiklik yapmayacak. zihniniz bulanacak o kadar. ayrıca bu tip yayınları izleyen okuyan çocukların da zihninin bulanmasına sebep olacaksınız.
    insan ne ararsa kendinde aramalı. ne demişti noksani? geldim şu alemi ıslah edeyim, özümü meydanda gördüm sonradan. arı çiçeğe gelir güzel arkadaşlar. insan çiçek olsun, kendini düzeltsin bulur asıl mesele.

    rahmetli aytunç altındal bu alanın uzmanıydı. (ismi aytun’du bu arada.) aytun hocanın ölümü benim nazarımda şaibelidir. aytun hocanın tırnağı bile olamazsınız. çünkü aytun hoca özünü sigaya çekip çiçek olmuş bir insandı.

    eyyorlamam bu kadar.
  • (bkz: ne var ne yok) programının 2022 yılında en fazla konuğu olan şahıs... bana öyle geliyor ki türker akıncı bu vatandaşı geyik olsun diye programa getiriyor ve izleyiciye "bakın ne tipler var, normal konuklar ne kadar aklı başında insanlar" mesajı vermeye çalışıyor... okultizm ve frekanslarla kafayı bozmuş, herhangi bir konuda mütevazı olamıyor ve "herşeyi ben bilirim, bilmiyorsam da okultizmle, sembollerle alakalıdır" havasında... kötü bir şey demek istemiyorum da insan biraz izleyince acıyor kendisine, hem kafası bozuk, hem de çevresindekiler dalga geçiyor gibi.
  • google a kim diye yazayım dedim. youtube kanalı var “sahtekar mannacı mustafa kurnaz” diye. sonra hatırladım “cama bir parça keçe koyun frekans saldırılarından korunursunuz” diyen geri zekalı. sen git “frekans-rezonans nedir?” önce bunu öğren. her önüne gelen bazı yayınlara alınmamalı. frekans cihazı yaptım diyor gösterdiği bobin-cihaz instagramda “ipyramids” kullanıcısının zaten yıllardır yaptığı ürünler.
  • bugün seni mustafa kurnaz olarak yaratmayan rabbine şükrettin mi?

    ne kadar ezoterik saçmalık varsa yalan dolana bulayıp kafası karışık insanların önüne atıyor.

    takip ettiği angut mıknatısı sosyal medya hesapları neyi paylaşırsa alıp heyula_frekans hesaplarında aynen paylaşıyor.

    bir insan isteyerek bu kafaya giremez. ekmeğinin peşinde. sırlı dua, manna vs. bir şeyler pazarlayıp yolunu buluyor.

    cehaletini bilgelik sananlara da kendisine de allah feraset versin. ıslah etsin...
hesabın var mı? giriş yap