• alıp ta bir yerimize monte edebiliriz belki.
  • (ara: 82 83)
  • bi bitmedi irredentizminiz dedirten hödö. hukuki olarak alınacakmış, "buralar özel mülk" diyerekten. peşinden giden olur, iki gün sonra tv'deki boş konuşma meclislerinde de dillenirse şaşırmam. koskoca ttk'nın başında malın tekinin duruyor olmasını kabullenmek yerine "aslında mantıklı lan" lar üretme dürtüsü maalesef azımsanamayacak boyutlarda.

    bir de, "sadece pkk ile olmuyo artık, yeni yerler alalım da bize baş kaldıracak yeni terör örgütlerimiz olsun" demenin ttk'cası.
  • önce ülkenin güney doğusunu al da diye yanıtlanacak üfürük. yalnız haberde asıl sübliminal mesaj gizli, osmanlı ailesinin mallarını geri vermeliyiz alt metin, musul'a takılmamak lazım.

    (bkz: şeyh sait ayaklanması)
  • midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olucagını ve hatta coktan oldugunun farkında olmayan adamın beyanı.ülkenin güneydogusu gitmiş birtek kağıt uzerınde özerklik kazanmamışlar bizim eleman musuldan kerkükden bahsedıyor.osmanlı hanedanının senelerce bu davaların peşinde kostugunu sonrasında türkiye cumhuriyetı devletıyle bu maceralara devam ettiğini ama zerre basarı saglamadıgını bılmıyor en önemlisi ve en acı olanı bu arkadaslar borularının yurt dışında ötüceğini zannedıyorlar.tamam ulkedekı savcı sizin hakım sizin polıs sızın asker sızın dediğiniz kanun yasa desenız siz yazıyorsunuz tamam ancak ıste borunuz yurtdısında ötmez ne yazıkkı bunu bılmıyorsunuz.osmanlının bellı dönemlerındede arap çöllerınde ,balkanlarda galıcyada kafkasya cephelerınde yok ettik gittik ınsanımızı hala da bu mentalıte devam edıcek .musul ,kerkük,üsküp,saraybosna,şam ,bagdat, beyrut ,kahire diye gıderı var bunun
  • "ve borsaya bildirmek üzereyiz" diye devam edebilecek bir cümle.
hesabın var mı? giriş yap