• entryme türk kızı diye başlayacaktım ama son zamanlarda nargile kafe müdavimi kamillerin de esiri olduğunu gördüğüm için günümüz insanının itici, aşağılık kompleksinin zirveye çıktığı aptal davranışı demeyi daha doğru buldum. genelde stabilizerden de habersiz sanki camel trophy'e katılmış gibi langır lungur sallanan videosunu şarkı ismi yazan yol bilgisayarına el yordamıyla sabitlemeye çalışıp sözüm ona cengiz imren klibi çekmeye çalışırlar ki yolun en azından yarısını çekebilmeyi becermiş türlerine kıyasla daha iticidirler.
  • otizm belirtilerinin en kuvvetli olanlarından.
  • malesef sosyal medyanın kişiliksiz insanları kişilikliymiş gibi davranmasına yardımcı olan yönerinden biri.
  • altında ciddi anlamda psikolojik bir sorun yattığını düşündüğüm bir davranıştır.

    gittiği konserden arka arkaya anlamsız videolar paylaşan, içtiği içkinin fotoğrafını boomerang denilen meretle paylaşarak ilginçlik yapan insandan bir farkı yoktur. suratına kedi köpek kulağı ekleyip sevimlilik yapana ise hiç girmeyelim.

    bunu yapanlar ekşi sözlük okumaz, ne olduğunu da bilmez.

    boşuna kasmayın derim eleştirmek adına.
  • film efektleri üzerine bir çok şey okuyorum. özellikle "filmlerde çoğu sahneyi ıslanmış zeminde çekerler ki ışık daha fazla belli olsun." şeklinde bir şey okuduktan sonra, yağmur yağdığında otobüsten yerleri izliyorum. trafik ışıkları, tabelalarında ışık yanan bazı dükkanlar, araba farları vb. şeyler o kadar güzel bir görsel yaratıyor ki hemen video çekmek istiyorum. çekiyorum da. fakat benim amacım şov yapmak değil, renklerin oluşturduğu ahenk ile görsel güzellikleri yakalayarak kendimi tatmin etmek.

    şimdi gelelim konumuza. bu tarz videolara özellikle dikkat ediyorum. bazıları bu işi çok iyi yapıyor. örneğin -karanlıkta, günün geç saatlerinde- arabanın konsolunu çekerken yolu da, şehir ışıklarıyla beraber çekip, daha sonra sanal bir stabilizer efekti ile güzel bir görsellik yaratıyorlar. sonra üzerine bir de lut(renk ayarı içeren dosya diyebiliriz sanırım) ekleyerek sinematik bir görsel oluşturuyorlar. bunu yapan insanlar zaten yaptıkları şey üzerine uğraştıları için ortaya güzel bir şey sunabiliyorlar. onları da seviyorum.

    ama bazıları var ki... telefonu eline alıp direkt yapıştırıyor konsolu. ne bir estetik, ne bir görsellik var. titrek titrek. bir de telefonları müzikteki bassları bırakıp tizleri almıyor mu? o iğrenç ses. o iğrenç görsellik. kafayı yiyorum.

    bunun iğrenç bir görüntü olmasını kenara bırakıyorum. zira herkes bir sanatçı edasıyla bir şeyler yaratmak zorunda değil. peki amacınız nedir? zamanında msn'deki "ne dinliyorum" özelliğine benzeyen bir tavır içinde de değilsiniz belli ki. gösteriş mi? lan böyle gösteriş mi olur allah aşkına? özentilik mi? ulan özenecek başka bir şey mi kalmadı?
  • daha önce hiç şahit olmadığım barzoluktur... konsolu niye çekiyorsunuz lan ???
  • bu harekete anlam veremeyen arkadaşların gerçekten hayattn haberi yok galiba. bu tip hareketleri öz güveni düşük insanların yaptığını gözlemledim ve bu görüntüleri sosyal medya da paylaşarak hem cinsleri arasında arabası olduğunu göstererek sükse yapma ve karşı cinsede arabası olduğu,arabası ile gezdiği mesajını vererek onun gözünde artı kazanmak olan barzonun daha fazla bedava deliğe girme umudu ile yaptığı eylemdir. bunun başka bi açıklaması yok ya.ha böyle amacı olmadan çeken var mı var.ancak çok zınlık bi grup bu o da ne kadar hız yaptığını falan göstermek istiyo ya da tamamen canı sıkılıyo bi sebebi yok.
  • seyir halinde 130-140 km hızla giderken telefonu eline alıp video çekmek net avelliktir. bir kişide çıkıp rock metal tarzı bişey çalıp kaydetse gam yemeyeceğim. çalan şarkılar hep arabesk, sikko rap ve pop şarkılar.
  • çomarlıktır. hele bu civic,astra,focus vs vırt zırt arabalarla yapılıyorsa double çomarlıktır.
hesabın var mı? giriş yap