• ilk kez başıma başlık kaldı. çok mutluyum.

    artık ciddi ciddi bu işin yasallaştırılması ve devlet tarafından kontrol edilmesi gerektiğini gösteren haber.

    merdiven altı üretimin durması ve dağıtımın mafyavari oluşumlardan kurtulması için elzemdir. uruguay ve saraysız başkan mujıca bu konuda örnek alınmalıdır.

    ekleme: mujica’nın bir röportajından alıntılar.

    özellikle esrarın belli düzenlemelerle yasallaşmasıyla ilgili eleştirilerde mujica’nın tavrı netti: “bunu gençlerimizin geleceği için yapıyorum. birilerinin bu kıtada bir adım atması gerekiyordu. gelen eleştirilerin farkındayım. ancak bu sorunu yasallaştırarak mafyaya darbe vurup gençlerimizi bu alışkanlıktan kurtarabiliriz.” sözleri ile bakış açısını anlattı.

    başkan aynı sene “esrar kullanımı en büyük endişe kaynağı değil, asıl problem uyuşturucu ticareti.” dedi.

    britanya merkezli vice dergisinin muhabiri krişna andavolu, marihuananın yasallaşması üzerine uruguay’da mujica ile görüşürken hem soru sordu hem karşısında marihuana yaktı.
    mujica ise söyleşi boyunca andavolu’ya esrar kullanımını neden yasallaştırdığını uzun uzun anlatırken gülmekle yetinerek, “özgür olmak için uyuşturucu kullanmam gerekiyorsa bir sorunum vardır. özgürlük ya kafandadır ya da ona sahip değilsindir.” dedi.
  • yok efendim öğretmenler şu an ne yapıyor sorunsalı, vay efendim öğretmenlerin şaka maka 3 bin tl maaş almasıgibi saçma başlıklar varken, pek de önemli olmayan hede.
  • müzik öğretmeni
    18 kök vay maşallah bu ne bolluk.
    dikkat!
    do mi fa sol re fa mi mi la si do si sol si si la s i fa fa la sol re mi mi rere re si la sol do si do fa do si la sol fa sol mi mi re do sila sol fa misi do mi
  • olur o kadar adam içici demek ki.
    satıcı değilse fazla şeetmeyin.
  • toprak bereketli adam ne yapsın, sulamış çıkmış :)
    şaka bir yana müzik öğretmeni olarak başlık atmak tamamen şerefsizce bir meslek grubunu töhmet altında bırakmaktan başka bir şey değildir. kaldı ki insan evladı bu içen içer. hollanda’ya gidip coffee shop’larda poz veren yüzbinlerce türkiye vatandaşı var! salak yapmanın alemi yok bu mereti içen milyonlarca insan var türkiye’de. açın youtube’u kafası güzel binlerce vatandaş videoları var. (bkz: kafamız nasıl güzel) ovv yeahh
  • hoca bob marley fanı değilse ben ne olayım.
hesabın var mı? giriş yap