muzun pahalı olduğu yıllar
-
of'lu bir arkadaşımın muz fiyatı endeksi kullandığı zamana tekabül eder.
- ooo kazak güzelmiş! kaça aldın?
+ 12 milyon
- vay anasını arkadaş. 8 kilo muz parası. (sonrasında derin düşünceler) -
bu pahalılık, muzun türkiye' de yetişmesi /bulunması imkansız şeyler listemin başında olmasına sebepti o zamanlar. o gün çalışırken muz kurularına denk geldim de servetti bizim için eskiden.
-
kıymet bilinen yıllardır...
-
görünce mavilemon geri döndü sandığım başlık.
-
muzu bilmem de o yillarda annem 500bin tl ye bikac kilo portakal, elma falan alabiliyordu .suan turkiyede bu meyvelerin kilosu bikac milyon deniyor .bende oha diyorum..
-
misafir geleceği zaman annem iki adet muz alırdı,birini pastaya koyar diğerini ikiye böler abimle ben paylaşırdık. eve muz girdiğinde anlardık ki misafir gelecek. o sebeple ilk maaşımla 2 kilo muz almıştım hey gidi günler hey.
-
magnum dondurmanın da pahalı olduğu yıllardı aynı zamanda. magnum alanları zengin sanıyordum lan ben. çocuk aklı işte. yazık.
-
aynı zamanda zengin veletlerin lcw giydiği yıllara tekabül eder.
-
psikolojik etkisinin hala sürdüğü yıllardır. geçen sene memlekette bir manavdan 2 kilo muz aldım. adam dışarıdan görülmesin diye gazeteye sarıp poşete koydu. halbuki domatesle aynı fiyatı.
-
(bkz: 2014)
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap