• n11 üzerinden yaptığım alışveriş sonrasında samsung türkiye mağazasının tarafıma hatalı fatura göndermesi, sorunu düzeltmemesi, ve üstüne n11'in siz onay vermeden ödeme karşı tarafa gitmez demesine rağmen otomatik onay yaparak ödemeyi samsung türkiye'ye göndermiş olması rezaletidir.

    buraya başlık açmadan önce hem samsung türkiye'ye hem n11'e derdimi anlatmaya çalışıp hiç bir çözüm bulamadım.

    bana kestikleri faturada adım soyadım yazıp, vergi dairesi ve vergi numarası yazıyor olması net olarak benim kurum bilgilerini girmeme rağmen arkadaşların hata yaptığını kanıtlıyor olmasına rağmen, yaptıkları hatayı kabullenmeyip 1 haftada sorunumu çözememişlerdir.

    samsung türkiye'den alışveriş yapacağınızda faturanızın kesilmeyeceği, hatalı kesileceği ve katiyetle sorununuzun giderilmeyeceğini bilin.

    n11'den ise alışveriş yaptığınızda mağaza ile sizin aranızda problem olsa dahi n11'in bunu umursamayıp paranızı "güvencemiz altında" demesine rağmen mağazaya vereceğini bilin.

    n11 ile yapmış olduğum görüşmenin yazılı kaydını da aşağıya iliştiriyorum (iliştiremedi).

    ---
    edit: özel mesajları kaldırdım ancak elimde kayıtların hepsi bulunuyor. kısaca bana paranızı siz onaylamadan mağazaya göndermeyeceğiz demelerinin kaydını içeriyor.

    ikinci edit: bir arkadaş fark etti ki n11'deki distrübütör'ü samsung merkeze şikayet edebiliyormuşuz, aradım görüştüm ilgileneceklerini söylediler. duruma göre üçüncü bir edit yapacağım.
  • malum olaydan sonra n11 boykotu yapmayan yazarın serzenişi.

    (bkz: let the linç begin)
  • malum olaydan önce yaptığım alışverişten kaynaklı olduğunu tahmin edemeyen bi zahmet yazmasın. dün alışverişi yapıp bugün rezalet başlığı açmadık heralde. 1 haftadır uğraşıyorum faturayı düzeltsinler diye, ürünü satın aldığım tarih 31 ekim.
  • geçen bunca zamana rağmen hala samsung türkiye tarafından sorun çözülmemiştir. defalarca telefonla aranıp sorunu çözdük değil mi diye sormuşlar ve her defasında hayır çözmediniz fatura bana ulaşmadı dememe rağmen 5-6 defa aynı konu için aramışlar ve sonra da sanırım artık unutur ya diyerek aramayı kesmişlerdir.

    faturayı iptal ettikleri ve yeni fatura kesmedikleri için de ayrıca alenen vergi kaçakcılığı yapmışlardır ki bu konuyu da (bkz: cimer)e ilettim.

    siz siz olun sakın samsung türkiye'den alışveriş yapmayın, ha yaptınız, düzgün fatura alırım da gider gösterebilirim diye düşünmeyin. veyahut düzgün alışverişte bir sıkıntı çıkarsa da düzeleceğini falan düşünmeyin. herhangi bir samsung ürünü artık bunlar yüzünden almayacağım. her almak isteyeni de uyaracağım ki zaten muhalefet partisi kalitesinde yaptıkları işlerine de çok hevesli değildim.

    ekşi tanımı: rezaletin daniskasıdır.
  • samsung’un hep yaptığı rezalettir.
    bir iphone’cu olarak artik huawei demek istiyorum
  • aylar sonra samsung türkiye'nin eski ödemeye yeni tarihli kesemem dediği faturayı n11 kanıktırıp kestirtip tarafıma yollamıştır. ancak samsung türkiye'den ne bir ses ne de bir seda mevcut. teşekkürler n11. reklam falsonu unutmasak da bu kullanıcının sorununu mağazadan direk çözme olayın güzel hareket.
  • n11 samsungtürkiye resmi mağazasını işleten "drk aksesuar ve iletişim hizmetleri pazarlama sanayi ve ticaret anonim şirketi" firması kadar sorumsuz ve ilgisiz başka bir satıcıya bırakın n11'i hayatımda çok az denk gelmişimdir. başlık altına uğrayanlar tedbirini alsınlar diye yazıyorum, detaya girmeye gerek görmüyorum. firmanın telefonlarına ulaşılamıyor (hat bile düşmüyor), siteleri yapım aşamasında gözüküyor ve n11 mağazasından ne sorarsanız sorun aynı standart yanıtı veriyorlar.

    samsung gibi firmalar nasıl izin veriyor bu işlere çözemedim gitti senelerdir benzer problemleri teknik serviste de mevcut.
hesabın var mı? giriş yap