• heroes of might and magic 3 ve fantazi yaratığı dört kollu vücudunun aşşağısı yılan olan bir abla görünümündedir. health'ı fazladır.
  • bu ünite tower kalesine asik olmama sebep olmustur. buna retaliate edilmez, bu kodu mu oturtur.
  • sanskrit dilinde yılan anlamına gelir. hindu inanışında yarı insan yarı yılan biçimindeki varlık. istediği zaman bütünüyle insan ya da yılan olabilir. hazinelerin ve kapıların koruyucusudur. kötülüklere karşı mücadele ederler. tapınaklardaki yontularda ve resimlerde olağanüstü güzellikte tasvir edilirler. (bkz: nagi)
  • şangır şungur sesler çıkararak hareket eden, güzel koyan ablalar. büyükleri naga queen adını alırlar.
  • warcraft 3: the frozen throne oyununa dahil edilmiş yeni ırk. sadece campaign bölümlerinde oynamak mümkündür.
  • bu yenge her zaman tam koyar. diğer abilerde, ablalarda, angellarda, titanlarda damage x-y arasindadir. ama gelin görün ki bu nagalar (bkz: maximum damage) prensibiyle çalışırlar, müşteri memnuniyetini odak noktası olarak alırlar. her daim maksimum damage vermeleri, onlarin 6 kollu olmalarıyla açıklanır (ve böylece biri kaçırsa öbürü kaçırmaz) detayli bilgi için "bkz. heroes manual"
    amiyane tabiriyle; "bilgisayar zar atmaz", "talihin şeyi kalkmaz, borusu ötmez",
    alem susar
    naga vurar(kafiye olsun diye)
    vurdu mu da yarar.
    nagalar 20, naga queenler ise 30 damage verirler.
    küçük savaşlarda nagalara bi sik olmaz, büyük savaşlarda ise genellikle en sona onlar kalırlar, ağlarsınız, ağlatırlar.
    nagalar tartışmasız en iyi 6. level yaratıklarıdır.
    efendim bir de nagalar girişimci ruhlu, şeker şeylerdir ve nagabank adında bir teşebbüsleri vardır. bir hero ile buraya girerseniz, pek ağırdan almazlar, sararlar çevrenizi. döverseniz size kıymetli kaynaklar aktarırlar, kredi verirler. krediler yeni yaratık üretmenize kaynaktır.
  • budist inanisinda lord buddha nin gecici olarak aralarinda bir baris sagladigi anlatilsa dahi, garudalarinin ezeli dusmanlari. inanisa gore onceleri garudalar kafalarindan yakaladiklari naga lari avlarlar. daha sonra nagalar, garudalar kendilerini yakalayip kaldiramasin diye cok agir taslar yutmaya baslar ve kendilerini avlamak icin yere inen garudalari oldurmeye baslarlar. en sonunda garudalar yine galip gelir ve o zamandan sonra naga lari kuyruklarindan yakalarlar.
  • dokuzuncu nesil sabirtasi yazar.
    (bkz: hoşgelmiş)
  • rusça; ayak
  • heroes 5te yerini yine kendisi kadar etkili olan rakshasa rani ve rakshasa rajaya bırakan en etkili 6. seviye yaratığı.
hesabın var mı? giriş yap