• emekli tuğgeneral. emekli edilmiş de diyebiliriz.

    bu aralar milletvekilliği için aday adayı olmuş. başarılar diliyorum.
  • cumhuriyet halk partisi tarafından derlendirmeye alınmayıp liste dışı kalan milletvekili aday adaylarından biri.

    köşe yazarlığına devam edeceğini düşünüyorum.
  • eski manisa er eğitim tugay komutanı. tugaydan ayrıldığında bir rütbelinin nizamiyede lokma dağıttığı rivayet edilir.
  • tanım yapmak önemlidir. kendisini bugün ilk defa tanıdım ve dinleyebildim ve bugüne değin duyduğum en iyi akp ve fetö ilişkisine ait tanımı yaptı.

    "iktidar tarafından 81 ilin 74 tanesinin emniyet müdürünün fetö mensubu olduğu ve devlete sızdığı söyleniyorsa buradaki asıl sızan 7 adet fetöcü olmayan emniyet müdürüdür, diğerleri yerleştirilmiştir."
  • natoya sempati duyan emekli tuğgeneral.
  • cnn türk'teki şu programda idlib'den güneye doğru ilerleyen suriyeli muhaliflerin el bab'a varacağını iddia etmiş enteresan kişilik. el-bab idlib'in kuzey doğusunda kalıyor.

    ayrıca el-nusra ve ışid'den kopan bazı grupların türkiye destekli öso'ya katıldığını iddia etmiştir ki böyle bir şeyin gerçeklikle uzaktan yakından alakası yoktur ve gerçek olması halinde uluslararası medyada zaten kıyamet kopar.

    özetle emekli tuğgeneral olmasına rağmen güncel savaş konularında pek bir şey bilmiyor kendisi.
  • ''bir devletin çöküşü: stratejik derinlikten bozguna'' ve "beni hatırlayınız - cumhuriyet'in sonbaharı" kitaplarının yazarı olan emekli tuğgeneral. 1960 hatay doğumludur.
  • kendisinin, ne yazık ki zamanında emri altındakilere oldukça sert ve bunaltıcı şekilde davranarak onların çoğunun nefretlerini kazandığına bizzat şahidim.

    kendisi entelektüel olabilir, zeki olabilir, ama liderlik konusunda "bence" ciddi hatalar yapmıştır. "micro management" iyi bir liderlik tarzı değildir, hatta yapılmaması gereken en büyük hatalardan biridir.

    umarım bu konudaki eksikliğine ilişkin kendi özeleştirisini yapabilecek ölçüde olgun bir insandır.
  • cnn deki programin 2/3 unde tek basina konustu sanirim.
  • 2005'de henüz albayken van toprakkale 6.hudut alayı komutanıydı, ki benim de komutanım olur. tam bir temizlik ve düzen manyağıdır, çarşafların ve dolapların dümdüz olmasına takmıştı kafayı. sabahtan akşama elimizde bezlerle paspaslarla yemekhane, koğuş temizle babam temizle. her gün cam mı silinir? ama adam sildiriyordu.

    bir de tören yürüyüşüne takıktı. askerliğimin son iki ayında her gün 4-5 saat tören yürüyüşüyle uğraştık.

    içtimalarda çok uzun konuşurdu. bi tane yarbayla içtimada askerin önünde çok ciddi tartışmıştı. adını şimdi hatırlamıyorum, sonra o yarbayın görev yeri değişmişti zaten.

    çok hafif bir hatay şiveyisle konuşur. çok komik beka sorunu diyor. sürekli söylüyor zaten kesin denk gelirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap