• selamiçeşme adana dostlar kebapçısı yerine açılan kebapçı. belki "yerine" demek yanlış olur çünkü sadece isim değişikliği yapılmış gibi görünüyor. menü aynı, yemekler aynı, garsonlar aynı. belki de rakibini kendin yarat taktiğidir. uuu beybi helal olsun!
  • nakkaştepe'de bulunan şubesi gayet ferah, geniş, manzralı. yemekler pek leziz ve en önemlisi servisi çok kaliteli ve güleryüzlü. tebrik ediyoruz kendilerini. buradan
  • küşlemesi mutlaka denenmesi gereken güzel bir restoran.
  • kahvaltısı da çok iyi olan bir mekandır. çok çeşit peynir, organik otlar, domatesler şahanedir. çayı sınıfta kalsa da sıkma portakal suyu için, çayı boşverin. zaten bir şey içmeye yeriniz kalmıyor.
  • lahmacunları çok güzel olan ve yanında bol salata veren kebapçı. ayrıca çok da doyurucudur bir lahmacunu tepsi kadardır desem abartmış olmam.
  • bir adanalı olarak iddia ediyorum ki; burası istanbul'da adana kebabını en iyi ve en gerçek yapan yerlerden biridir. evlere serviste yemeklerin paketlenmesinden sunuma kadar, siparişin hızından yemeğin lezzetine kadar her şeyleriyle kusursuz çalışıyorlar. her siparişimde çok memnun kalıyorum, harikalar.
  • bir kaç ay önce aile yemeği sebebiyle gittiğim mekan. bu bir kerelik deneyime göre değerlendirme yapacak olursam; garsonların hızı ve hizmet mükemmel. yemekleri, etleri, mezeleri, tatlıları gayet lezzetli. hesap ödeme işi büyüklere kalınca sonucu görememiştim. ancak sonradan merak edip, internetten bir fiyat araştırması yapmıştım ve alınan hizmete göre ortaya çok tutarlı bir hesap çıkmıştı.
  • selamiçeşme şubesinde çalışanların müşteriye yaklaşımı üniversitelerde ders diye okutulmalıdır. türk kebapçısı nasıl olur? müşteriyle sululuğa kaçmayan sıcak muhabbet nasıl sağlanır? mizah nedir? vücut dili nasıl okunur? bu ve benzeri konuların hepsini yemiş çalışanları vardır.

    yemeklerin lezzeti, temizlik, servisin hızına girmiyorum bile. yaban ellerde bunalıma giren arkadaşımı tek bir duble rakı içilecek sürede tedavi etmişliğim vardır burada.

    evet. günün her saati rakı da içebilirsiniz. yan masada oturan türbanlı-sakallı insanlar da girerken selam verir, yanınızdaki çocuğu sever, ayrılırken "afiyet olsun" der. yaşayamadıkları zevklere hasetle göz dikip, kendi karanlıklarını evrensel emir diye kabul ettirmeye çalışan götverenler yoktur burada fazla. herkes kendi yöntemleriyle, ortak keyfi yaşar.
  • dün yeni açılan taşdelen şubesinde tıka basa doyduğum kebapçı. servis çok özenli, etler muazzam, fiyatlar uygun. çekmeköy civarında alkol servisi olan kebapçı sayısı gittikçe artıyor. taşdelen nakkaş kebabı istanbul ili içerisinde 1 numaraya yazıyorum. dün alkolün bize verdiği yetkiye dayanarak dedik ki cennet böyle bir yer olmalı.
  • bazı mekanlar vardır ''başgan mutlaka şunu ye!'' diyerek tavsiye edilir ya; burası öyle bir yer değil.

    ''başgan mutlaka git ve ne varsa ye!'' tavsiyesi verilebilir* bir yerdir selamiçeşme şubesi. nakkaş tepe şubesi de oldukça başarılıdır ama yine de selamiçeşme şubesi, verdiği hizmet ve daha bir kebapçı ambiyansıyla bir adım öndedir.
hesabın var mı? giriş yap