• güpegündüz apartmanın birinci katından sahipli kediyi kaçırıp fikirtepe civarlarına atmıştır. cadde taraflarında olacağımda hep arabayı bu işletmenin civarlarına park ederdim, bildiğim yerdi. artık onu bile yapmayacağım, önüne tükürüp geçerim. bu karaktersiz ruh hastası pisliklere de bir kuruş kazandırmam. ne istediniz hayvandan?

    görüntüler ve ilgili tweet

    allah belanızı versin. bir de story paylaşmışlar hayvanları kuru mamayla beslerken. biz çok iyiyiz çok hayvanseveriz yanlış anlaşılma olmuş hani. alın götünüze sokun o mamayı. hayvanı yakalamak için apartmanın bahçesine elinizde etle girmişsiniz. vicdansız ruh hastaları. inşallah batarsınız.
  • sahipli kediyi resmen kaçırmışlar.
    bu kadar insafsız işletme ,müşterilerine ne yapar?
  • yeteri kadar ilgi görmemiş ama ilgi görmesi gereken başlık.
    sahipli ve sokakta gezen kediyi et parçasıyla kandırıp, bilmediği bir yere kamyonla atmak insanlık dışıdır, kabul edilemez.
    videoda insana güvenerek yaklaşan ve karşılığında bilinmeze götürülen bi hayvan var. sen kimsin ki kendinde bunu yapma özgürlüğünü görüyorsun? daha önce de sahipli köpekleri götürüp ormana atmışlıkları var...
    nakkaş mı? bir daha asla.. keşke hayvanlar yerine kamyonla götürüp sizi atabilsek..
  • işletmenin instagram profilinde yazdıkları bile suçun ikrarı niteliğinde olmuş. kedinin sahibinin hikayesinden kırparak hikaye koymalar falan çok amatörce. bulundukları bölgenin insanı unutmaz bunu. önemli ölçüde müşteri kaybı yaşamalarını temenni ediyorum.
    ben gitmem, gideni uyarırım bundan sonra.
    bu arada neşe bulunmuş neyse ki.
  • acaba kaç hayvanı bu şekilde meçhule gönderdiler diye düşündüren rezillik. ha ülkemizde çok daha kötülerinin cezasız kaldığını düşünecek olursak eğer; gerek evde gerek sokakta tüm hayvanlarımıza sahip çıkmamız gerektiğini yeniden göstermiş bir durumdur.

    nakkaş’a da bu saatten sonra naşnaş diyelim.
  • bazen bu gibi olayların sadece bize yansıyanlar olduğunu, sokaklardaki hayvanların çokluğunu gördükçe bilmediğimiz iğrençlikleri düşünüp aklımı kaçıracak gibi oluyorum.
    sahipli kedi ne diye ensesinden tutulup bir kamyonla bilinmeyene doğru gönderilir? bir kebap restoranı tarafından?
hesabın var mı? giriş yap