• yarım saattir bir onay iletisini e mail adresime gönderememiş site. şurada acil iş bitirmeye çalışıyorum di mi! hadi çabuk çabuk, yağsın teklifler!

    http://www.nakliyecilersitesi.net/
  • ben buranın teklif işini çok sevdim. bık bık etmiştim ama süper teklif geldi yeminle.

    (bkz: maslak nakliyat)
  • zeytinburnunda bulunan suudi arabistan kökenli akzirve firması tarafından arazisi satın alınan ve cumartesi gecesi devlet-patron baskını ile yıkılan site.

    binlerce işçi, yer gösterilmeden iş yerlerinin yıkılmasına tepki gösterdi diye biber gazı ve plastik mermi ile savuşturuldular.

    güya akzirve, buradaki çalışanlara yer gösterip, ondan sonra burayı alacaktı (buna dair protokol var). ancak arkasına iktidar gücünü alıp yıktı siteyi.

    buraya rezidanslar dikip satarlar artık zenginlere, bahçeşehir'de yaptıkları gibi.

    http://www.turkiyedireniyor.org/…-sinifina-saldiri/
  • arazisi için satış protokolü yapılan 2014 yılında içinde bulunan "binlerce işçi ve işyerine" ikitelli'de yer gösterilerek tahliye işlemleri için hazırlık yapılması tebliğ edilen yer.
    2014 yılından beri hazırlık yapmayıp, gösterilen yerlere taşınma yönünde hiç bir adım atmayan iş yerleri bugün yine bilindik mağdur edebiyatında.

    arkadaşım işçinin, küçük esnafın hakkı korunsun da, böyle yalan haberlerle değil.
    ben hiç bir alakam olmadığı halde biliyorum 4 seneden beri bu işin belli olduğunu. şehrin en kıymetli yerlerinden biri, yaşam alanı içerisinde kalmış pejmürde bi yer, şehrin en kalabalık yerlerinden birinde bi sanayi sitesi..

    arap ortaklı şirkete satılmış!? ee? yabancı fon gelsin, sermaye gelsin, bak sermaye kaçıyor diye yırtınan adamlarsınız, yazık.
  • site yıkılarak istanbul'un göbeğinde yeşillik içinde bir park yapılacaktır.
    sonunda verilen vergilerin vatandaşlar için yararlı birşeyde harcamasını gördüler.

    şaka tabi, kim sikler sizi, oraya site yapılacak. kimsede sesini çıkaramayacak.
  • yer gösterilmeden ve hiçbir yıkım tebligatı yapılmadan bir gecede yıkımına başlanan, nakliye sektörünün merkezi.
    sonucunda binlerce kişi mağdur olmuş, firmalar kendi ofisinden mal kaçırır gibi alelacele evrak ve ofis malzemelerini kurtarmaya çalışmıştır.
  • yıkıldıktan sonra bomboş duran yer. 1 yıldır çivi bile çakılmadı. yağmur sularının oluşturduğu göletten dolayı bir ara kuş cennetine dönmüştü. istanbul'un ortasında kocaman bir arazi bomboş bekliyor resmen. arkadaşlara sordum tarihi eser çıktığı için durduruldu dediler ama internette kaynağını bulamadım. internete bakılınca ruhsatı mahkeme tarafından iptal edildiği için durdurulduğu görülüyor. şirket de bu haberi kendi sitesinde yalanlamış. ilginç bir muamma olarak duruyor, keşke millet bahçesi gibi birşey yapılsa buraya.
hesabın var mı? giriş yap